|

Deli cesareti

Mısır'ın İskenderiye kentinden başkent Kahire'ye gitmek üzere havalanan Mısır Havayolları'na ait yolcu uçağını, Güney Kıbrıs'taki Larnaka Havalimanı'na indiren hava korsanı Seyfettin Mustafa ile fotoğraf çekilen İngiliz Ben Innes'in cesareti büyük yankı uyandırdı.

Yeni Şafak
10:52 - 30/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:11 - 30/03/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Mısır'ın İskenderiye kentinden başkent Kahire'ye havalanan Mısır Havayolları uçağını kaçırarak Güney Kıbrıs Rum yönetimindeki Larnaka havalimanına indirilmesine sebep olan Mısırlı hava korsanı Seyfettin Mustafa, dün dünyanın gündemine oturdu.



Cep telefonu kılıflarıyla yaptığı canlı bomba yeleği ile kaçırarak Kıbrıs'ın Larnaka Havalimanı'na inişe zorlayan hava korsanı Seyfettin Mustafa ile fotoğraf çektiren İngiliz Innes'in cesareti büyük yankı uyandırdı. Hava korsanının yolcuların çoğunun uçaktan inmesine izin vermesinden sonra uçakta mürettebatla birlikte kalanlardan biri olan Ben Innes, korsana yaklaştı ve beraber bir fotoğraf çekilmek istediğini söyledi.



Şaşkınlıkla karşılanna bu hareketi sorulan Innea, kaybedecek bir şeyi olmadığını, bombada olsa patlayacak olduğunu düşünerek hostesin yardımıyla fotoğraf çekilmeye karar verdiğini söyledi.

#Ben Innes
#Mısır Havayolları
8 yıl önce