|

Dışişleri Bakanı canlı yayında bayıldı

Burkina Faso Dışişleri  ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Djibrill Yipene Bassole, Bakan Davutoğlu ile yaptığı basın toplantısında fenalık geçirdi

YENİSAFAK.COM.TR - AA
00:00 - 9/05/2013 Perşembe
Güncelleme: 16:09 - 9/05/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Dışişleri Bakanı canlı yayında bayıldı
Dışişleri Bakanı canlı yayında bayıldı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Burkina Faso Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Djibrill Yipene Bassole ile birlikte basın toplantısı yapıyordu. Toplantı sırasında jibrill Yipene Bassole fenalık geçirerek bayıldı. O esnada Bakan Davutoğlu, Bassole'nin kolundan tuttu. Olay sonrasında konuk bakan ve Bakan Davutoğlu ile beraberlerindeki heyet hastaneye hareket etti.

Djibrill Yipene Bassole'nin bilinci açık. Bassole'nin soğuk algınlığı olduğu ve yoğun biçimde antibiyotik kullandığı öğrenildi.

DURUMU İYİ

Geçirdiği baygınlık sonrasında Dışişleri Bakanlığı'ndan Davutoğlu ile beraber Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Bassole, burada doktorlar tarafından genel kontrolden geçirildi. 

Durumunun iyi olduğu öğrenilen Bassole'un sağlığıyla ilgili geniş açıklamanın daha sonra yapılacağı belirtildi.

DAVUTOĞLU'NA RÖNTGEN

Bassole'un basın toplantısı sırasında fenalaşması üzerine anında müdahale eden Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da  bacağını kürsüye çarpması nedeniyle zedelenme oluştuğu, bu nedenle Davutoğlu'nun da röntgeninin çekildiği, sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.


11 yıl önce