|

El-Bab'da Türk askerlerinin 'sniper kafe'si

Türkiye'nin El Bab'da devam ettirdiği Fırat Kalkanı operasyonundan dikkati çeken bir kare geldi. Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar sosyal medyadan paylaştığı kare için SAT komandolarının DEAŞ'tan aldıkları bir binaya "Le Cafe'de Sniper" adını verdiğini belirtti.

Yeni Şafak
11:26 - 14/02/2017 Salı
Güncelleme: 14:08 - 14/02/2017 Salı
Diğer
Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, El-Bab'da Türk askerlerinin DEAŞ'dan aldıkları bir binaya "Le Cafe'de Sniper" adını verdiğini belirtti.
Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, El-Bab'da Türk askerlerinin DEAŞ'dan aldıkları bir binaya "Le Cafe'de Sniper" adını verdiğini belirtti.

Türk Özel Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri tarafından günlerdir kuşatma altında tutulan El-Bab'dan yeni görüntülere ulaşıldı.



Türk 'Su Altı Taarruz'cularının (SAT komandoları) DEAŞ'tan aldıkları bir binaya "Le Cafe'de Sniper" adını verdi. Fotoğrafı "Sniper Cafe! Neşeleri de, havaları da, moralleri de, mücadeleleri de iyi. Çatışmaları da!" notuyla güvenlik uzman Abdullah Ağar paylaştı. Ağar ayrıca cephe hattındaki SAT komandolarının fotoğrafına da sosyal medya hesabında yer verdi.



İlçenin doğusundaki Bizaa yakınlarında gece çekilen görüntülerde, T-155 Fırtına ve T-122 Sakarya sistemlerinin terör örgütü DEAŞ mevzilerine seri halde atışlar yaptığı görülüyor. Peş peşe fırlatılan roketlerin gece karanlığını böldüğü videoda, askerlerin kendi aralarındaki konuşmalar da yer alıyor.





#El-Bab
#TSK
#Fırat Kalkanı
#Suriye
7 yıl önce