|

Evsiz adam havaalanından 300 bin euro çaldı

Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles de Gaulle Havaalanı'nda evsiz bir adam kapısı açık bırakılan bir ofisten 300 bin euroyu alarak kayıplara karıştı.

Yeni Şafak
12:52 - 14/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:12 - 14/12/2017 Perşembe
Diğer
Diğer
Diğer

Paris'teki Charles de Gaulle Havaalanı'nda geçtiğimiz Cuma günü 300 bin euroluk (1 milyon 350 bin TL) bir hırsızlık yaşandı.

CNN'in haberine göre evsiz bir adam, kapısı açık bırakılan bir para idaresi ofisinde bulunan 300 bin euroyu çantasına doldurarak kayıplara karıştı.

  • Konuyla ilgili olarak açıklama yapan mahkeme sözcüsü, kamera görüntülerini incelediklerini belirtti. Sözcü kamera görüntülerinde, çöpü karıştıran bir adamın dinlenmek için ofisin kapısına yaslandığını ve kapının bir anda açıldığını görünce şaşırdığının görüldüğünü söyledi.
Kendi çantasını bıraktı

Çantasını bırakarak ofise giren evsiz adam, dakikalar sonra elinde banknotlarla dolu iki çantayla dışarı çıktı ve havaalanını terk etti. Adamın kendi çantasını da havaalanında bıraktığı ifade edildi.

Mahkeme sözcüsü, polisin havaalanı yakınlarında yaşayan evsiz adamı tanıdığını ancak hırsızlığın ardından arkasında hiçbir işaret bırakmadığını ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

#Charles de Gaulle Havaalanı
#Paris
6 yıl önce