|

FETÖ'cüler Hollandalı ırkçıya rüşvet vermiş

FETÖ'nün Hollanda'daki yapılanması 16 Nisan referandumunda Avrupa'da yaşayan Türklerin 'Hayır' oyu vermesi için lobi çalışması yürütüyor. FETÖ'cü hainler 7 yıldır ırkçı PVV partisinin lideri Türkiye düşmanı Geert Wilders'e 7 yıldır siyasi rüşvet verdiği öğrenildi.

Yeni Şafak
19:47 - 12/03/2017 Pazar
Güncelleme: 21:24 - 12/03/2017 Pazar
Diğer
FETÖ'nun Geert Wilders'e 7 yıldır siyasi rüşvet verdiği öğrenildi.
FETÖ'nun Geert Wilders'e 7 yıldır siyasi rüşvet verdiği öğrenildi.

Hollanda'daki bütün kirli faaliyetlerin başında bölge imamı Mustafa Ermek bulunuyor. Tetöristbaşı Gülen ile Papa görüşmesinde tercüman olarak görev alan Mustafa Ermek başta Hollanda olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde gölge imam olarak görev yapıyor.



Sabah'ın haberine göre, Hollanda imamının Turan Yazır olduğu belirtiliyor. Birçok gurbetçinin Akyazılı Vakfı üzerinden dolandırılması olayına adı karışan Turan Yazır Hollanda'da belediye meclis üyesi. Hollanda'daki 15 Mart seçimlerinde ırkçı PVV Partisi ile FETÖ arasında irtibatı kuran Turan Yazır yaklaşık 5 yıldır sözde Hollanda imamı olarak görev yapıyor. Zaman Hollanda Gazetesi üzerinde Türkiye düşmanlığını yapan FETÖ'cü hainler, bakanların Hollanda ziyaretini sabote etmek için uzun süredir çalışma yürütüyordu.



Wilders FETÖ tarafından besleniyor!


Bulundukları ülkelerde siyasi rüşvetlerle faaliyetler yürüten FETÖ, Hollanda'da sadece Hristiyan Demokratlara değil Türkiye düşmanı ve ırkçı PVV partisi lideri Geert Wilders'e madddi yardımda bulunuyor. Fetullahçı hainler tarafından beslenen Türkiye düşmanı ve Irkçı lider Wilders 15 Mart seçimlerinde Hollanda'da iktidara gelmeye hazırlanıyor.



Zekeriya Öz Hollanda'da yaşamıştı


Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Hollanda'da çok sayıda okul ve iş adamları derneğiyle faaliyet yürütüyor. FETÖ üyesi firari bir süre Zekeriya Öz'ün de yaşadığı Hollanda'da yayın yapan Zaman Vandaag, Türkiye aleyhindeki haberleriyle tepki çekiyor.



Türk imamlara iftira


HOGİAF yöneticileri, Hollanda medyasına yaptığı açıklamalarla Türklerin tepkisini çekiyor. 19 Ağustos'ta Algemeen Dagblad gazetesine konuşan HOGİAF Genel Direktörü Ahmet Taşkan, Diyanet'e bağlı 145 cami imamına iftira atarak "Neredeyse tüm Türk imamlar Erdoğan'ın görevlileri. Ben onlara gizli ajan diyorum. Onları Türkiye'ye geri gönderin" dedi.



Bank Asya hisseleri NL Partners B.V. şirketine devredildi Ülkede örgüte yakın çok sayıda şirket bulunurken, bunlar arasında INL Partners B.V. şirketi öne çıkıyor. Örgüte ait kapatılan Bank Asya'nın bazı hisselerinin bu şirkete devredildiği biliniyor.



Hollanda'yı terk ettiler


FETÖ ile Hollanda'daki Türkiye düşmanı ırkçıların işbirliğinin ortaya çıkmasının ardından Fetullahçı hainlere gurbetçilerden tepki seslerinin yükseldiği öğrenildi. Başta FETÖ'nün Hollanda imamı Turan Yazır olmak üzere Fetullahçı örgütün elebaşları Hollanda'yı terkettiği belirtiliyor. Gurbetçilerin Hollanda'daki FETÖ yapılanması merkezlerinde de protesto gösterileri yapacakları Rotherdam'dan gelen haberler arasında. Türkiye'den kaçan birçok önemli ismin Hollanda'daki FETÖ merkezlerinde saklandığı biliniyor.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya yaptırım çağrısı Hollanda'dan Türkiye'ye ikiyüzlü talep! Murat Kekilli yurt dışı konserlerini iptal etti Çavuşoğlu: Hollanda büyükelçisi ülkemize giremez İsveç'ten Hollanda'ya ders olacak davet: Türklere kapımız açık!



#Hollanda
#FETÖ
7 yıl önce