|

Filistin Devlet Başkanı Abbas Kuveyt Emiri ile görüştü

Filistin Devlet Başkanı Abbas iş birliğinin artırılması ve bölgesel gelişmelerin ele almak için Kuveyt Emiri el-Cabir es-Sabah bir araya geldi.

Yeni Şafak
17:44 - 23/04/2017 Pazar
Güncelleme: 17:49 - 23/04/2017 Pazar
AA
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas , resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuveyt'in Havalli ilinde Kuveyt Emiri Şeyh Sabah El-Ahmet El-Cabir El-Sabah  ile Bayan Sarayı'nda bir araya geldi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas , resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuveyt'in Havalli ilinde Kuveyt Emiri Şeyh Sabah El-Ahmet El-Cabir El-Sabah ile Bayan Sarayı'nda bir araya geldi.

Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldiği bildirildi.

Kuveyt haber ajansı KUNA'ya göre, başkentin güneyindeki Havalli ilindeki Beyan Sarayı'nda gerçekleşen görüşmeye Kuveyt Veliahtı Şeyh Nevvaf el-Ahmed de katıldı.

Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkilerin farklı alanlarda güçlendirilmesi, iş birliğinin artırılması ve bölgesel gelişmelerin ele alındığı belirtildi.

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki ve üst düzey yetkililerden oluşan bir heyet eşliğinde iki günlük ziyaret için bugün Kuveyt'e gelmişti.

#Mahmud Abbas
#Filistin
#Kuveyt
7 yıl önce