|

Gazze'ye korkunç hava saldırısı

Gazze'den açılan keskin nişancı ateşiyle öğle saatlerinde yaralanan İsrailli bir işçinin öldüğü, olayın ardından İsrail savaş uçaklarının Gazze'deki bazı hedeflere hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Hava saldırısından sonra iki kişinin öldüğü, üç kişinin yaralandığı belirtildi.

Yeni Şafak
00:00 - 24/12/2013 Salı
Güncelleme: 16:38 - 24/12/2013 Salı
Yeni Şafak
Gazze'ye korkunç hava saldırısı
Gazze'ye korkunç hava saldırısı

İsrail radyosu, Gazze sınırında geçen haftaki fırtınada zarar gören tel örgülerin onarımında çalışan işçinin öğle saatlerinde Gazze'den açılan keskin nişancı ateşiyle yaralandığını, helikopterle Soroka Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 52 yaşındaki işçinin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını bildirdi.

Olayın ardından İsrail savaş uçaklarının misilleme olarak Gazze'deki bazı hedeflere saldırı düzenlediği bildirildi.

1 KIZ ÇOCUĞU VE BİR GENÇ ŞAHIS ÖLDÜRÜLDÜ, 3 KİŞİ YARALI

İsrail'in Gazze'deki 'Megazi' kampına yaptığı hava saldırısında 1 kız çocuğu ile genç bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

İsrail uçakları bugün, Gazze şeridinin güneyinde bulunan Hamas askeri üslerine ardarda hava saldırıları düzenledi.

Görgü tanıkları F16'ların Gazze'nin güneyinde bulunan Hanyunus şehrindeki Filistinli direnişçileri hedef aldığını söyledi.

Öte yandan bazı kaynakların bildirdiğine göre askeri bölgenin batısında yer alan 'Bureyc' bölgesine bir çok füze atıldığı da ifade edildi. Bu saldırıların, bugün öğle vakitlerinde bir İsrail askerinin öldürülmesi üzerine geldiğine dikkat çekildi.

NETANYAHU'DAN TEHDİT

Öte yandan, Başbakan Binyamin Netanyahu, dün Gazze'den İsrail'in güneyine atıldığı iddia edilen füzeler için, "Bu çok ciddi olay cevapsız kalmayacak" dedi.


10 yıl önce