|

Kutlu yürüyüş

Sonuçların netleşmesinin ardından genel merkez önünde toplanan onbinlere seslenen Başbakan Davutoğlu, AK Parti’nin seçimin galibi ve birincisi olduğunu söyledi. Süreçten gerekli dersi çıkaracaklarını belirten Davutoğlu, “Kutlu yürüyüşümüz bir an bile sekteye uğramadan devam edecektir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 06:25 - 8/06/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Seçimi Konya'da takip eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, sonuçların netleşmesi üzerine Ankara'ya geldi. AK Parti Genel Merkezi önünde kendine bekleyen onbinlere seslenen Davutoğlu “Karar milletindir" dedi. Konuşması sık sık “Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganları ile kesilen Başbakan Davutoğlu şunları kaydetti: Sandığa gidip oy kullanan, irade beyan eden her aziz vatandaşımıza selamlarımı, saygılarımı sunuyorum. AK Parti hareketi 13 yıldır tek bir şeyin davasını verdi, o da milli irade, milli irade ve milli irade. Her türlü engelle karşılaştık, ama biz hep milli irade dedik.


Kimsenin şundan şüphesi olmamalıdır. 13 yıldır büyük sınavlardan geçtik, hiçbir zaman eğilmedik, hiçbir zaman eğilmeyeceğiz. Biz milletten geldik, kaderimiz milletin kaderidir. Nice çetin yolculuklardan zaferle çıktık. Şimdi de hamdolsun 11. seçimin de birinci AK Parti'dir.



“AK PARTİ DESTAN YAZMIŞTIR"


Bu gece tekrar 'Bismillah' diyoruz. Hamdolsun büyük başarılara imza attık, daha büyük başarılar bizi bekliyor. Bir an durmayacağız, bir an bile milletten ayrı düşmeyeceğiz. Nefesi kesilir mi diye bekleyenler bilsin ki bizim için dönemler değil asırlar önemlidir. Bugün AK Parti bir kez daha destan yazmıştır. Coşkulu mitingler, coşkulu mesajlar için teşekkür ediyorum. Kutlu yürüyüşümüz bir an bile sekteye uğramadan devam edecektir inşallah.


Bu seçim öncesinde neticeyi önceden şekillendirmek adına şaibe söylentileri çıkaranlar şu an utanç duymalılar. Hiçbir şaibe seçime gölge düşmeyecektir. Herkesin bilmesi gerekir ki AK Parti bu seçimin galibi ve birincisidir. Kimse kaybettiği seçimden zafer çıkarmaya kalkmamalıdır.




ÜLKEYE ZARAR VEREMEZLER


Buradan herkese sesleniyorum. Bu siyasi tablodan istikrarımıza zarar gelmemesi için her türlü tedbiri alacağız. AK Parti olarak milletin refahı için nöbette olduk, olmaya devam edeceğiz. Milletimiz rahat olmalıdır. Bu ülkeye zarar verilmesine asla izin verilmeyecektir. Herhangi bir çevre kriz senaryolarına yatırım yapmaya kalkarlarsa bilsin ki AK Parti'nin kadroları dimdik ayaktadır, ayakta olacaktır. Kendi değerlendirmemizi yapacağız ama bu değerlendirmeyle birlikte atılması gereken adımları, atılması gereken zamanda atacağız.



YENİ BİR GÜNE BAŞLAYACAĞIZ


Yarın yeni bir güne yeni bir dava aşkıyla 'Ya Allah Bismillah' diyerek başlayacaksınız. AK Parti üzerinden hesap yapılmasına izin vermeyeceksiniz. Şimdi teşkilatlarımızın her bir ferdi yarından itibaren yeni bir yol aşkıyla bu kutlu yürüyüş devam edecek. Yola aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bize oy vermiş olsun olmasın bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Bu seçimlerden alınması gereken mesajları hep birlikte değerlendireceğiz ve yolumuza devam edeceğiz.


#seçimler
#seçim sonuçları
#ak parti
9 yıl önce