|

Gülen'in yayınlanmasın dediği o kaset

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimine ilişkin örgütün yıllar öncesinden attığı adımlar bir bir ortaya çıkıyor. Örgütün elebaşı Gülen'in 17 yıl öncesinden darbe girişimine hazırlık talimatını sıraladığı ve 'sır olarak saklayın, çöpe atmış gibi bu fikirleri gizleyin' uyarısında bulunduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak
13:36 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:54 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer
Gülen'in açıklamanın sonuna doğru örgüt mensuplarına imalı bir şekilde 'anlattıklarımı unutun' dediği görülüyor.
Gülen'in açıklamanın sonuna doğru örgüt mensuplarına imalı bir şekilde 'anlattıklarımı unutun' dediği görülüyor.

Fethullahçı Terör Örgütü, 15 Temmuz gecesi İstanbul ve Ankara'da darbe girişiminde bulundu, halk tarafından başarıyla püskürtüldü. Örgütün kanlı planları ise yıllar öncesine dayanıyor. Pensilvanya'da yaşayan örgütün elebaşı Fethullah Gülen'in 17 yıl önceki ifadeleri bunun en büyük kanıtı...



Görüntülerde Gülen'in örgüt mensuplarına açık talimatlar sıraladığı net bir şekilde görülüyor. Gücü temsil eden kaynaklar bakımından belli noktaya gelecekleri ana kadar hizmete devam etmelerinin şart olduğunu dikta eden teröristbaşı Gülen, böyle sesleniyor: "O kuvveti temsil edeceğiniz şeyler elinizde olacak kadar Türkiye'deki devlet yapısı ölçüsüne göre anayasal müesselerdeki güç ve kuvvet şüphe çekmeyecek kadar her adım erken sayılır. Burada yapılanlar dünyayla hesaplaşmadır."



Kimseye söylemeyin

Bu hain talimatın yayılmasına karşı da Gülen'in "Size mahremce anlattım, biliyorum düşünceleri de açık olma yanına atıp unutmalı sırrın senin esiridir" uyarısında bulunduğu görülüyor.






#FETÖ
#Fethullah Gülen
8 yıl önce