|

Mezuniyet töreni fotoğrafında Trudeau sürprizi

Kanada Başbakanı Trudeau Vancouver kentinde spor yaparken mezuniyet için fotoğraf çektiren bir grup lise öğrencisinin fotoğraf karelerine girdi. Trudeau'nun daha sonra öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdiği öğrenildi.

Yeni Şafak
16:23 - 21/05/2017 Pazar
Güncelleme: 16:30 - 21/05/2017 Pazar
Diğer
Kanada Başbakanı Trudeau spor yaparken, bir grup öğrencinin mezuniyet fotoğrafı karelerine girdi.
Kanada Başbakanı Trudeau spor yaparken, bir grup öğrencinin mezuniyet fotoğrafı karelerine girdi.

Vancouver kentinde bir grup lise öğrencisi mezuniyet fotoğrafı çektirirken, kareye beklenmedik bir isim girdi: koşuya çıkmış olan Kanada Başbakanı Justin Trudeau.

BBC Türkçe'nin haberine göre, Stanley Park'ta deniz kenarında koşan Trudeau, balo kıyafeti giymiş olan bir grup öğrencinin aralarından geçti.

Trudeau'nun resmi fotoğrafçısı Adam Scotti, o anı gösteren fotoğrafı Twitter'da "Vancouver'da balo sezonu" yazarak paylaştı.


Öğrencilerin mezuniyet anılarına muzip bir şekilde giren Trudeau, daha sonra öğrencilerin ısrarı üzerine koşusuna ara vererek grup fotoğrafı çektirdi.

Kanada'nın CBC televizyonuna konuşan Constantine Maragos isimli öğrenci Trudeau'yu fark ettikleri an Kanada başbakanının neden orada koştuğuna anlam veremediklerini, daha sonra arkasından bağırarak onu durdurduklarını söyledi.

#Kanada
#Justin Trudeau
#Mezuniyet fotoğrafı
7 yıl önce