|

PKK ve FETÖ Türkleri fişliyor

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Avusturya Başkanı Cem Aslan, terör örgütleri PKK ve FETÖ yanlılarının Avus- turya'da yaşayan Türkleri baskı altına almak ve sindirmek için her fırsatı değerlendirdiğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 00:33 - 8/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Türk derneklerin “radikal” damgası vurularak kapatılmak istendiğini kaydeden Aslan, şunları söyledi: “Türk bayraklarının yasaklanması, darbe karşıtlarının gösteri ve yürüyüş özgürlüklerinin kısıtlanması, Türkiye'yi sevenlerin ülkeyi terk etmesi çağrıları, Türklerin vatandaşlığının iptal edilmesi talepleri ve sonunda PKK ve FETÖ karşıtı Türklerin istihbarata bildirilmesi, Avusturya'da yaşayan Türklere yönelik açık baskıyı göstermektedir. Vatandaşlarımıza yönelik bu tehditler nedeniyle çok endişeliyiz. Avusturya medyasını ve siyasileri, Türklere yönelik tehditleri körükleyecek söylemlerden kaçınmaya davet ediyoruz.”



VEKİL İTİRAF ETTİ


Terör örgütü PKK lehine yaptığı çalışmalarla bilinen Yeşiller Milletvekili Berivan Aslan, AK Partilileri Avusturya istihbaratına bildirdiklerini itiraf etti. Aslan, Twitter hesabından, “Hepsini Avusturya istihbaratına bildiriyoruz. Avusturya Dışişleri Bakanı bile yol gösterdi AKP'lilere” mesajı dikkati çekti.


#Avrupalı Türk Demokratlar Birliği
#Cem Aslan
#PKK
#FETÖ
8 yıl önce