|

Rüyasında Clinton'ı gören tutuklu FETÖ'cü bu notu düşmüş

ABD'de başkanlık seçimleri için son viraj da alınırken, Başkan adayı Hillary Clinton'ın seçimi kazanma ihtimali üzerinde duruluyor. Bu doğrultuda Karabük'te tutuklu bulunan bir FETÖ mensubunun rüyasında Clinton'ı gördüğü ve kendisine yardım ettiği ortaya çıktı.

Yeni Şafak
09:47 - 24/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:02 - 24/10/2016 Pazartesi
ARŞİV: FETÖ mensubu, Clinton'ın rüyada "Ne zaman isterseniz arayın ben ABD Başkanıyım" demiş olduğunu not etmiş.
ARŞİV: FETÖ mensubu, Clinton'ın rüyada "Ne zaman isterseniz arayın ben ABD Başkanıyım" demiş olduğunu not etmiş.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) tutuklu mensuplarının cezaevinde eşlerinin gördükleri rüyaları anlattıkları not kağıtlarını birbirlerine göndererek moral verdikleri ve itirafları önlemek istedikleri ortaya çıktı.



Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun A11 numaralı oda çatısında bir not kağıdı bulundu.



FETÖ'cü tutuklu örgüt üyelerinin birbirlerine gönderdiği belirlenen not kağıdında, bir örgüt mensubunun eşinin rüyasında gördüklerine yer verildiği tespit edildi.





"Ne zaman isterseniz arayın ben ABD Başkanıyım"

FETÖ örgüt üyelerinin rüya yalanlarıyla diri tutulmaya çalışıldıkları ve itirafların önlenmek istendiği belirlendi.




  1. Clinton, ABD'nin ilk kadın başkan adayı olarak tarihe geçti.

Söz konusu not kağıdında şu ifadeler yer aldı:


"Bir arkadaşın eşi rüyasında Medrese-i Yusufiye'den arkadaşları görüyor. Bir kazandalar ve altlarında ateş yanıyor. Sonra bir konferans salonunda buluyor kendisini, karşısında bir bayan bu işin takipçisi olduğunu sonlarına kadar destek olacağını, bu işin peşini bırakmayacağını söylüyor ve cep telefonunu bile vererek eşlere 'ne zaman isterseniz arayın ben ABD Başkanıyım' diyor."




  1. FETÖ elebaşı ile Clinton mektuplaşmış
  2. Gülen, 1997'de katıldığı bir programda Vatikan ziyareti öncesinde dönemin ABD Başkanı Bill Clinton'ın eşi ve günümüz Başkan adayı Hillary Clinton'ın kendisine mektup yazdığını belirtiyor. Gülen de bu mektuba karşılık Clinton'a bir mektup yazarak bir takım hediyeler gönderiyor. Örgütün elebaşı Gülen, Clinton'a gönderdiği mektubunda “Türkiye'nin görülüp gözetilmesi gerektiğini” yazdığını da açık bir şekilde söylüyor.

#Fetullahçı Terör Örgütü
#FETÖ
#Hillary Clinton
8 yıl önce