|

e-devlet İGDAŞ sorgulama işlemleri

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ), e-devlet'te dört hizmetle yerini aldı. E devlet üzerinden İGDAŞ sorgulamalarını yapmak için haberimizden faydalanabilirsiniz. İşte tüm detaylar.

Yeni Şafak
18:35 - 21/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 19:00 - 21/01/2017 Cumartesi
AA

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ), e-devlet'te dört hizmetle yerini aldı.





İGDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan İGDAŞ, e-devlet'te İstanbullulara dört ayrı hizmet sunuyor. Yeni uygulamayla İstanbullular, doğal gaz ile ilgili hem yeni sözleşme hem de fesih başvurularını e-devlet'ten yapabilecek. Ayrıca İGDAŞ abonelik ve fatura sorgulamaları da artık e-devlet'te gerçekleştirilebilecek.



Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan İGDAŞ Genel Müdürü Mehmet Çevik, şunları kaydetti:



"İGDAŞ olarak sunduğumuz hizmetlerin tamamına, abonelerimizin en rahat ve hızlı şekilde ulaşması bizim için büyük önem taşıyor. Bu nedenle bilişim ve iletişim teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kullanıcı dostu bir web sitemiz var ve tüm hizmetlerimizi orada online takip etmek, işlemleri gerçekleştirmek mümkün. Bugün abonelerimize, dört hizmetimizi e-devlet'te rahatça, hızlı ve güvenli bir biçimde gerçekleştirme imkanı da sunuyoruz. Bilgi toplumuna geçiş ve dijitalleşme sürecinde devletimizin gösterdiği liderlik tüm kamu kuruluşları gibi bizim için de örnek teşkil ediyor. 31 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan e-devlet hizmeti, zamanın yanı sıra ülkemize ve vatandaşlarımıza her yıl milyarlarca lira tasarruf imkanı da sağlıyor. Bu kapı, tasarruf kapısı ve İGDAŞ olarak biz de e-devlet'te yerimizi almanın, tasarrufta payımızın olmasının mutluluğunu yaşıyoruz."







#İGDAŞ
#e-devlet
#e devlet sorgulama
7 yıl önce
default-profile-img