|

EBA e-kurs başvuru süresi uzatıldı! Son dakika

EBA e-kurs kayıtlarında başvuru süresi uzatıldı. Dün geceden beri en yoğun günlerinden birini yaşayan EBA’ya sabah saatlerinden itibaren erişim sağlanamıyordu. Yeni Şafak olarak duyurduğumuz haberlerin ardından EBA e-kurs başvuru sürelerinin uzatıldığı açıklandı.

Yeni Şafak
15:10 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 12:15 - 27/09/2016 Salı
Diğer

EBA e-kurs kayıtlarında başvuru süreleri uzatıldı. Sabah saatlerinden itibaren erişim hatası alan öğrenciler başvurularını gerçekleştirememişlerdi. MEB ise gönderdiği yazı sonucunda başvuru sürelerinin uzatıldığını belirtti. İşte EBA e-kurs başvuru süreleri…





Yeni Şafak olarak sisteme giriş yapılamadığını açıklamıştık. İlgili habere aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.





MEB ise sevindirici haberi verdi başvuruların süresinin uzatıldığını açıkladı


EBA üzerinden yapılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları Başvurularının, EBA'da meydana gelen yoğunluktan dolayı başvuru süresinin uzatıldığı öğrenildi. Dün akşam saatlerinde ve gece yarısında EBA'ya girişin zor olduğu görülmüştü.


Bu nedenle MEB, e-Kurs kayıtlarının başvuru süresini uzattı. MEB tarafından gönderilen yazıda E-Kurs başvuru sürelerinin uzatıldığı belirtildi.



Buna göre;

e- Kurs merkezi ve öğretmen kurs taleplerinin 28 Eylül 2016 Çarşamba günü mesai saati sonuna kadar devam edeceği;


Öğrenci kurs taleplerinin DYK'ların

29 Eylül 2016 Perşembe günü

mesai saatinin sonuna kadar uzatıldığı belirtildi.



Takvim değişti




Akademik takvime göre bugün sona erecek olan başvuruların süresi uzatıldı.



#EBA
#e-kurs
#MEB
8 yıl önce