|

Edirne haftaya yağışlı başlayacak-Edirne hava durumu

Edirne hava durumu tahminlerini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Edirne haftaya yağış ile başlayacağı bildirildi. İşte Edirne için yapılan hava durumu tahminleri ve detaylar.

Yeni Şafak
17:18 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:16 - 1/10/2016 Cumartesi
IHA

Edirne hava durumunu öğrenmek için haberimize bakabilirsiniz. Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Edirne'nin Pazartesi gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına gireceği ve Çarşamba gününe kadar devam edeceği bildirildi. Edirne hava durumu raporunu burada verdiğimiz bağlantıya tıklayarak görebilirsiniz.



için tıkla



Hafta sonu güneşli havanın hakim olacağı Edirne'de, pazartesi gününden itibaren çarşamba gününe kadar yağışlı hava hakim olacak.



Edirne'de hafta başından itibaren çarşamba gününe kadar yağışlı havaya teslim oluyor. Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sıcaklığın 10 derece düşeceği bildirilirken, çarşamba gününden sonra yağışlı havanın kenti terk edeceği tahmin ediliyor.



Meteoroloji Günlük Tahmin


Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.



HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde hissedilir derecede (3 ila 8 derece) olmak üzere ülkemiz genelinde artacağı tahmin ediliyor.



RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.



UYARILAR


Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.



DENİZLERDE HAVA


Orta Karadeniz'de öğle saatlerinden sonra fırtınamsı rüzgar bekleniyor.



KARADENİZ


Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu doğu ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), öğle saatlerinden sonra 7 (60 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı 4 ila 6 (30-50 km/sa), öğle saatlerinden sonra 7 (60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta Karadeniz 1,5 ila 2,5m, öğle saatlerinden sonra 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.



MARMARA


Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.



EGE


Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, kuzeyi zamanla parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi ile öğle saatlerinden sonra geneli kuzeybatıdan, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.



AKDENİZ


Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde doğusu ile öğle saatlerinden sonra geneli güneydoğudan 2 ila 4 (10-30km/sa), sabah saatlerinde 5 (40 km/sa), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinden itibaren doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.



VAN GÖLÜ


Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.


#Edirne
#Hava durumu
#Meteoroloji
7 yıl önce
default-profile-img