|

3 yıllık söze 450 TL

Bugün Dünya Emekliler günü. Bankaların emeklilere dönük hizmetleri sürüyor. Denizbank, emekli maaşını 3 yıl bankadan alma sözü veren emeklilere 450 lira nakit kazanma fırsatı sunuyor. Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, emeklilere verilen değerin ülkelerin gelişmişlik düzeyinin önemli göstergelerinden biri olduğunu söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/06/2017 Cuma
Güncelleme: 02:06 - 30/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
3 yıllık söze 450 TL
3 yıllık söze 450 TL

Bugün Dünya Emekliler Günü. Türkiye’de 11,5 milyonun üzerinde emekli bulunuyor. Ba kadar geniş bir kesim olunca; bankalar emeklilere dönük özel hizmetler sunuyor. Emeklilere verilen değerin ülkelerin gelişmişlik düzeyinin önemli göstergelerinden biri olduğunu belirten DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, bu gerçekten yola çıkarak emeklilere en güzel hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi. DenizBank ailesi olarak amaçlarının emeklilerin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler üretmenin yanında sosyal hayatlarına da dokunmak olduğuna vurgu yapan Özark, “Emeklilerimizin bu güzel dönemlerini daha keyifli ve dinamik geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma sözü veren emeklilerimiz 450 liraya varan nakit kazanma fırsatı yakalıyor” dedi.

Tanıdığını
getirene 100 lira

Banka sadece emeklilere değil, emekli tanıdıklarını bankaya yönlendirenlere de promosyon veriyor. Özark, emekli tanıdıklarını bankaya yönlendiren tüm müşterilere de yönlendirdikleri her emekli için 100 lira nakit hediye etiklerini söyledi. Kampanyaların yanı sıra emeklilerin birçok bankacılık hizmetinde de ayrıcalıklı olduğuna vurgu yapan Özark şöyle konuştu; “Türkiye’deki 704 şubemizden öncelikli hizmet alabilen emeklilerimiz, 5 bini aşkın DenizBank ve PTT ATM’sinden ayrıca yurtdışındaki tüm banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme işlemi yapabiliyor. Şubelerimizde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirebiliyorlar.”

Kredide indirimli
faiz oranı

İhtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde de kendileriyle protokol imzalayan emeklilerin indirimli faiz oranları aldığını aktaran Özark, başka bankalardaki kredi borçları için özel taksit ve vade avantajlarından da emeklilerin faydalandığını söyledi. Üstelik imkanlar bunlarla da sınırlı değil. Banka, mevduata da özel bir oran sunuyor. Ayrıca marka işbirlikleri ile emekliler birçok indirim kampanyasından faydalanabiliyor.


Emekliye özel bonus

Türkiye’de sadece emeklilere özel tasarlanmış ilk kredi kartı olan Emekli Bonus ile emeklilere özel birçok ayrıcalık sunduklarına da işeret eden Özark, “Emeklilerimiz alışverişlerini taksitlendirebiliyor, yapılan harcamalardan bonus kazanabiliyor. Anlaşmalı üye işyerlerinden indirimli alışveriş yapan emeklilerimiz elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarına dönemsel kampanyalarla indirim kazanabiliyor. Eczane, market gibi harcamalarında indirim fırsatları ile tesisat arıza, çilingir, cam kırılması gibi durumlarda da birçok avantajlı hizmetten faydalanabiliyorlar. Bundan sonra da emekli müşterilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye devam edecek ve emeklilerimizin beklentilerinin ötesinde hizmet vererek örnek gösterilen bir banka olmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm emeklilerimizin 30 Haziran Emekliler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Ekonomiye
1,5 milyar $ kaynak

Bankanın hayati önem arz eden pek çok projenin ana finansörü konumunda bulunduğuna da dikkat çekildi. Özark, “3. Köprü, 3. Havalimanı, Kıbrıs Barış Suyu Temin projesi, ile Kamu-Özel Sektör Ortaklı Şehir Hastaneleri gibi ülkemizin geleceğinde kritik rol oynayacak büyük projelerin finansman süreçlerinde yer alarak yaklaşık 1,5 milyar dolar tutarında kaynak aktardık" bilgisini verdi.


#Dünya Emekliler günü
#Denizbank
7 yıl önce