|

540 milyona mağazalarını yeniliyor

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, Türkiye genelinde bin 780 Turkcell mağazasında toplam maliyeti 540 milyon lira olan yatırım yapılacağını açıkladı.

Yeni Şafak
04:00 - 11/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 07:22 - 11/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Murat Erkan
Murat Erkan

Erkan, “Şu an 73 mağazamızda başlattığımız yeni perakende dönüşümü projemizin tek amacı Türk halkına layık olduğu en iyi hizmeti mağazalarımızda eksiksiz olarak sunmak. Turkcell olarak müşterilerimize sorumluluklarımızın her zaman farkındayız” dedi.

Kağıt kullanmayacak

Turkcell mağazalarından kağıdı tümüyle kaldıracaklarının altını çizen Erkan, tüm müşterilerin işlemlerini tabletlerden yapacaklarını, imzanın dahi dijital olarak atılacağını söyledi. Yeniliklerle birlikte istihdamda da artış olacağına vurgu yapan Erkan, “Bugün itibarıyla mağazalarımızda yaklaşık 7- 8 bin civarında çalışan var. Bunların yaklaşık 5 bini sertifikalı. Bizim hesabımızda yüzde 25-30 oranında mağazada istihdam artacak” dedi.

Hizmet standardı eşitlenecek

Artık batıda, doğuda, kuzeyde ve güneyde her nerede olursa olsun tüm Turkcell mağazalarında hizmet standardı aynı olacak. Mağazaların dekorasyonlarını ve iç yaşam alanlarını baştan aşağı değiştirdik. Türkiye’nin yer yerinde sade bir tasarımla müşterilerin ürünleri ve dijital servisleri deneyimlemesini sağladık. Üstelik sadece mağaza dekorasyonlarını değiştirmedik, perakendeciliğe de yeni bir bakış açısı getirdik” şeklinde konuştu.


#Turkcell
#Mağaza
7 yıl önce