|

DOD'dan ikinci el kenti

Doğuş Otomotiv'in ikinci el pazarında faaliyet gösteren şirketi DOD, Avrupa'nın en büyük entegre kapalı ikinci el otomobil merkezi DOD CITY'yi Haramidere'de hizmete açtı

Harun Bahçıvan
00:00 - 23/10/2006 الإثنين
Güncelleme: 03:00 - 23/10/2006 الإثنين
Yeni Şafak
DOD'dan ikinci el kenti
DOD'dan ikinci el kenti

Otomotiv sektörünün en hareketli alanlarından olan ikinci el pazarı, kendi organizasyonunu kuran markalar ve bu konuda kurumsal hizmet veren firmaların artmasıyla daha profesyonel bir kimliğe kavuşma yolunda hızla gelişiyor. İkinci el otomotivde Doğuş Otomotiv'e bağlı kurumsal satış yapan DOD'un yeni merkez üssü İstanbul Haramidere'de açıldı. 2 milyon YTL'yi aşan bir yatırımla, 16 bin metrekare alanda kurulan bu dev satış üssü Avrupa'nın en büyük entegre kapalı ikinci el otomobil merkezi özelliği taşıyor.

DOD CITY (DOD Kenti), Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Aclan Acar ile DOD Genel Müdür'ü Tuğrul Denizaşan'ın da katıldığı bir törenle hizmete girdi.

AÇIK ARTIRMA İLE SATIŞ

350 adet ikinci el otomobilin aynı anda sergilenebildiği DOD CITY'de ayrıca 101 nokta kontrollerinin yapıldığı servis bölümleri ve 250 kişilik açık arttırma salonu bulunuyor. Tanıtım turunda gazetecilere açıklamalarda bulunan DOD Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, Ocak-Ekim döneminde 6.000 adetten fazla araç sattıklarını ve önümüzdeki 3 yıl içinde kurumsal ikinci el otomobil pazarında sıçrama beklediklerini söyledi.

DOD PLAZALAR GELİYOR

DOD CITY örneğinden yola çıkarak Türkiye çapında DODPlaza'lar açmak gibi bir hedeflerinin olduğuna da dikkat çeken Denizaşan, bu plazalardan ilk etapta 6 adet açmayı hedeflediklerini açıkladı. 6 bin metrekarelik bir alan üzerinde 100-150 araç kapasitesiyle hayata geçecek olan DODPlazalar, satış ve destek konularında her türlü hizmeti tek noktadan sunacak. Denizaşan, yıl sonuna kadar yetkili satıcı sayılarını 100 adete çıkarmayı hedeflediklerini de belirtti. DOD'un gerek DOD CITY'de gerekse ülke çapındaki yetkili satıcılarında yer alan ikinci el araçları fotoğraflarıyla ve tüm teknik detaylarıyla görebilmek için www.dod.com.tr web adresinde yer alıyor. Aynı zamanda 0 212 456 54 56 numaralı DOD danışma hattı da müşterilerin sorularını cevaplamak için hizmet veriyor.

٪d سنوات قبل