|

Emekliyi getirene de ödül veriyor

DenizBank emeklilere promosyon ödemeleri kapsamında 450 TL’ye kadar ödeme yapıyor. DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, emekli müşterisini bankaya getirenlere ise 100 TL ödeme yaptıklarını kaydeti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 01:46 - 30/03/2017 Perşembe
Yeni Şafak
DenizBank
DenizBank

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, SGK imzalanan protokol kapsamında, emekli maaşını 3 yıl boyunca bankalarından alma sözü veren emeklilere 450 TL'ye varan nakit kazanma fırsatı verildiğini söyledi. Özark” 1,000 TL altında aylık maaş alanlar 300 TL, 1,000 TL - 2,000 TL arasında aylık maaş alanlar 375 TL ve 2,000 TL üzerinde maaş alanlar 450 TL promosyona hak kazanıyor” dedi.



EMEKLİ TANIDIĞINI GETİRENE 100 TL


Oğuzhan Özark emekli tanıdıklarını Deniz Bank'a yönlendiren tüm müşterilere yönlendirdikleri her emekli için 100 TL nakit hediye ettiklerini kaydetti. Kampanyaların yanı sıra emeklilerin birçok bankacılık hizmetinde de ayrıcalıklı olduklarını söyleyen Özark, “Türkiye'deki 694 şubemizden öncelikli hizmet alabilen emeklilerimiz, 4 bin 500'ü aşkın DenizBank ve PTT ATM'sinden ayrıca yurtdışında ki tüm banka ATM'lerinden ücretsiz para çekme işlemi yapabiliyor. Şubelerimizde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirebiliyorlar. İhtiyaç, Taşıt ve Konut kredilerinde indirimli faiz oranları, başka bankalardaki kredi borçları için özel taksit ve vade avantajlarından faydalanıyor, uzun yıllar çalışıp biriktirdikleri birikimlerine özel mevduat faiz oranı ile daha fazla değer katabiliyorlar. Ayrıca marka işbirliklerimiz ile emeklilerimiz birçok indirim kampanyasından faydalanabiliyor” dedi.





ÖZEL KREDİ KARTI KOLAYLIĞI


Türkiye'de sadece emeklilere özel tasarlanmış ilk kredi kartı olan Emekli Bonus ile özel birçok ayrıcalık sunduklarını belirten Oğuzhan Özark, “Emeklilerimiz alışverişlerini taksitlendirebiliyor, yapılan harcamalardan bonus kazanabiliyor. Anlaşmalı üye işyerlerinden indirimli alışveriş yapan emeklilerimin elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarına dönemsel kampanyalarla indirim kazanabiliyor. Eczane, market vb. harcamalarında indirim fırsatları ile tesisat arıza, çilingir, cam kırılması gibi durumlarda da birçok avantajlı hizmetten faydalanabiliyorlar. Detaylı bilgiye emeklilerimiz tüm DenizBank şubelerinden, 444 0 800'den ve denizbank.com'dan ulaşabilirler” dedi.






#Emekli
#DenizBank
7 yıl önce