|

Girişimciliğin yeni adresi

Workinton CEO’su Pınar Massena ise 2017 yılının Haziran ayında Workinton bünyesindeki startupları daha efektif ve başarılı bir hale getirmek için Workinton Kuluçka Merkezi’ni açtıklarını belirtti. Massena, “Var olan ekosistemi daha teknik ve başarı odaklı hale getirip fikirleri yatırımcılarla buluşturacak bir yapıya taşıdık" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 00:23 - 27/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Kuveyt Türk Katılım Bankası, girişimcileri destelemek için Workinton’la işbirliğine yaparak İstanbul'da Lonca Girişimcilik Merkezi kurdu.
Kuveyt Türk Katılım Bankası, girişimcileri destelemek için Workinton’la işbirliğine yaparak İstanbul'da Lonca Girişimcilik Merkezi kurdu.

Kuveyt Türk Katılım Bankası, girişimcileri destelemek için Workinton’la işbirliğine yaparak İstanbul'da Lonca Girişimcilik Merkezi kurdu. Dün açılışı törenle yapılan merkezde projelerin ticarileştirilmesi sağlanacak. Yüzlerce proje arasından ilk etapta seçilen 10 startup, teknoloji odaklı, ölçeklenebilir iş fikirlerini, sürdürülebilir ve hızlı şekilde ticari faaliyete dönüştürmeye çalışılacak.

GİRİŞİMCİLERE ÖZEL YATIRIM FONU YOLDA

Kuveyt Türk Genel Müdür Yardımcısı İrfan Yılmaz, girişimcilik merkezinde usta-çırak ilişkisini mentorlar vasıtasıyla yaşatacaklarını belirtti. Yılmaz, Lonca ile girişimcilere altı ay boyunca eğitim, danışmanlık, çok lokasyonlu kuluçka merkezi, hızlandırma programı, finansal yatırım desteği gibi birçok imkân sunacaklarını bildirdi. Geçen ay yaptıkları duyuru üzere bine yakın başvuru olduğu bilgisini veren Yılmaz, jüri tarafından seçilen 10 projenin sahiplerinini çalışmaya başladığını söyledi. 

#Ekonomi
#Girişim
#Pınar Massena
7 yıl önce