|

Honda'nın yeni CR-V modeli görücüye çıktı

00:00 - 18/09/2006 Pazartesi
Güncelleme: 01:07 - 18/09/2006 Pazartesi
Yeni Şafak
Honda'nın yeni CR-V modeli görücüye çıktı
Honda'nın yeni CR-V modeli görücüye çıktı

Honda son 11 yıldır tüm dünyada yaklaşık 2,5 milyon satış rakamına ulaşan CR-V modelinin üçüncü neslini tanıttı. Yeni CR-V, otomobile yakın sürüş dinamiklerine ve tasarımına, daha fazla rahatlığa ve daha lüks bir iç mekana sahip. Aracın sportif tasarımı ve coupe biçimli sivri yan pencere profilleri ile vurgulanıyor.

Çarpıcı motor kapağı, projektör tarzı ön farlar ve daha geniş bir tamponla vurgulanan kendine özgü ızgarası ile yeni Honda CR-V'nin ön tasarımı çok daha cesur. Kaslı alt bölümler, geniş tekerlekler ve standart 17 inç lastikler CR-V'nin SUV kategorisi özelliklerini öne çıkarıyor.

Yeni CR-V'de bulunan Römork Denge Kontrol Sistemi (TSA) ve Araç Denge Kontrol Sistemi (VSA) sayesinde çekme güvenliği sürekli izlenerek gerekli önlemler alınabiliyor. Ayrıca Gelişmiş Uyumluluk Teknolojisi (ACE) ve yüzde 58 yüksek gerilimli çelikten oluşan tek parça gövde sayesinde CRV, sürücüye daha etkin bir güvenlik sağlıyor.

Yeni Honda CR-V'de 2.0 litre benzinli ya da 2.2 dizel motorlar görev alıyor. Honda'nın gelişmiş 140 PS 2.2 litre i-CTDi dizel motoru değiştirilmeden kullanılırken, yeni CR-V'nin yüzde 12 oranında geliştirilen aerodinamik verimliliği sayesinde daha da fazla yakıt tasarrufu sağlıyor.


18 yıl önce