|

Hyundai IONIQ vitrinde

Doğrudan benzinli veya dizel herhangi başka bir versiyonu olmadan doğuştan hibrit olarak üretilen Hyundai IONIQ, tamamen yeni bir otomobil olarak Hyundai’nin Türkiye’deki zengin model gamına iddialı bir şekilde katılıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:54 - 10/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Hyundai IONIQ vitrinde
​Hyundai IONIQ vitrinde

Yeni bir platform ve esnek motor özellikleri sayesinde eğlenceli bir sürüş sağlayan IONIQ, geleceğe yönelik etkileyici tasarımıyla Hyundai’nin geleneksel çizgilerine bambaşka bir bakış açısı da getiriyor. IONIQ Hybrid, sınıf liderliğini hedeflediğinden yakıt verimliliği haricinde konforlu iç mekanı, çekici tasarımı, eğlenceli sürüş özellikleri ve üst düzey donanımlarıyla da öne çıkıyor. Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, geleceğin teknolojileri artık alternatif yakıtlı otomobiller olduğunu söyledi.

YIL SONUNA KADAR
500 ADET SATACAK

Göker sözlerine şöyle devam etti: "Hyundai olarak biz de hibrit segmentine son derece kaliteli ve bir o kadar iddialı bir modelle giriyoruz. Hyundai IONIQ Hybrid, hem segmentinin hem markamızın en şık ve estetik modellerinden. Bu sebeple heyecan verici tasarıma ve üstün hibrit teknolojisine sahip IONIQ modelimizden 500 adet satmayı hedefliyoruz.”

IONIQ Hybrid, yeni geliştirilen 1.6 GDI, dört silindirli Kappa benzinli motora sahip. Fakat bu benzinli motora ek olarak son teknoloji Lityum-İyon Polimer pil ile beslenen 43,5 beygirlik bir elektrik motoru daha bulunuyor. Her iki motorun birleşmesiyle toplam 141 beygir güç üreten IONIQ, 265 Nm toplam maksimum tork değerine de sahip. Hyundai IONIQ Hybrid, Türkiye’de iki farklı donanım seviyesiyle satışa sunuluyor. Elite Plus DCT 123 bin 900 lira, daha donanımlı ve daha üst düzey özelliklere sahip Progressive Pack donanım seviyesine sahip IONIQ Hybrid ise 149 bin 900 liralık etikete sahip.

#Hybrid
#Önder Göker
#IONIQ
7 yıl önce