|

İş adamlarından pladis’e ziyaret

İş adamları, iş dünyası sivil toplum kuruluşu başkanları ve milletvekillerinden oluşan Türk heyeti, Yıldız Holding'in uluslararası çatı kuruluşu pladis'in Londra'daki merkezini ziyaret etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/01/2017 Pazar
Güncelleme: 02:19 - 29/01/2017 Pazar
Yeni Şafak

DEİK Başkanı Ömer Cihat Vardan, Albayrak Holding CEO'su Ömer Bolat, iş adamları Ahmet Çalık, Nazım Özdemir ve Artvin Milletvekili İsrafil Kışla'nın da aralarında bulunduğu heyeti ağırlayan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, pladis yapılandırması ve küresel operasyonları hakkında bilgi verdi.



TEKNOLOJİ VE TEKNİK
MERKEZLER İSTANBUL'DA


Bisküvi üretiminde dünya üçüncüsü, çikolata üretiminde ise dünya altıncısı olan Yıldız Holding; Ülker, Godiva ve Mcvities markalarını pladis çatısında buluşturarak ürünler arasında büyük bir sinerji meydana getirdi. Gebze'de büyük bir Ar-Ge merkezi kuran Yıldız Holding, bütün teknik operasyonların ise Ümraniye'de kurduğu Nazım Özdemir Teknoloji Merkezi'nde yürütüyor. 2007'de satın aldığı Godiva'yı kısa sürede iki kat büyüten Yıldız Holding, yeni gözde pazar olarak belirlediği Çin'de her hafta bir mağaza açmayı planlıyor.







#Yıldız Holding
#Ülker
#Godiva
7 yıl önce