|

Kaptan Ülker dümene oturdu

Geçtiğimiz Kasım ayında Yıldız Holding bünyesine katılan United Biscuits’te entegrasyon süreci devam ederken, şirketin yönetim kurulu şekillendi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in kaptan köşkünde yer aldığı United Biscuits Yönetim Kurulu’na iki yeni atama yapıldı. Şirketin yönetim kurulu Ali Ülker’in de aralarında bulunduğu 9 kişiden oluşuyor.

Yeni Şafak
04:00 - 15/05/2015 Cuma
Güncelleme: 20:36 - 14/05/2015 Perşembe
Yeni Şafak

2014 yılı Kasım ayında United Biscuits'i satın alarak dünyanın en büyük 3. bisküvi şirketi haline gelen Yıldız Holding, bünyesindeki sinerji çalışmalarını hızla sürdürüyor. Entegrasyonu kapsamında başlatılan yeni yapılanma sürecinde United Biscuits'e yapılan üç önemli atamayla yönetim yapısı güçlendirildi.



KAPTAN KÖŞKÜ ONA EMANET


Yönetim Kurulu Başkanlığını Başkanı Murat Ülker'in üstlendiği United Biscuits'te; Başkan Yardımcılığı görevini Yıldız Holding COO'su Jim Zaza yürütecek. United Biscuits'in uluslararası operasyonlarından sorumlu ismi olan Jeff van der Eems şirketin CEO olarak çalışmalarını yürütecek. Helen Pitcher ve Marco Jesi ise yönetim kuruluna giren iki yeni isim oldular. Helen Pitcher, Yönetim Kurulu'na Ana Direktör ünvanı ile katıldı.



ALİ ÜLKER DE YÖNETİMDE


Son atamalarla birlikte United Biscuits'in Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu: “Yıldız Holding Global İnovasyon ve Ar-Ge Grup Başkanı Ali Ülker, Yıldız Holding CFO'su Cem Karakaş, Ülker Bisküvi Yönetim Kurulu Üyesi Alain Strasser, Galaxy Asset Management CEO'su Simon Munir, Helen Pitcher ve Marco Jesi.”



Büyük bir büyüme potansiyelimiz var


Şirket yönetimindeki görevlendirmeleri değerlendiren United Biscuits CEO'su Jeff van der Eems, “Helen ve Marco'nun aramıza katılmasından memnuniyet duyuyorum. United Biscuits markaları hem ana vatanları İngiltere'de hem de diğer pazarlarda büyük bir büyüme potansiyeline sahip. UB'nin sağlam temellerinden güç alarak, hem bisküvi hem de atıştırmalık pazarındaki pazar payımızı daha da artırmayı hedefliyoruz. Yeni üyelerimizin bu yolda bize çok önemli katkılarda bulunacağına inancım tam” dedi.







#United Biscuits
#ülker
#murat ülker
9 yıl önce