|

Kaynak'ın terörle bağını kestik

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, grup bünyesindeki 72 şirketin FETÖ ile bağlantısını kestiklerini söyledi. Okumuş, grubun yeni misyonunu ve 2017 hedeflerini de açıkladı.

Yeni Şafak ve
03:00 - 27/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 20:21 - 26/04/2016 Salı
Yeni Şafak

2015-2016 eğitim döneminin değerlendirildiği geleneksel “Sürat Yayıncılık Eğitim Zirvesi” Antalya'da yapıldı. 81 ilden katılımın olduğu zirvede konuşan Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, grubun yeni misyonunu ve hedeflerini paylaştı.



HESABI SORULACAK


Terörle mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini vurgulayan İmran Okumuş, “Sen bu ülkenin askerine, polisine ve kamu görevlilerine en önemlisi de milletine karşı yaptığın saldırıların cezasız kalacağını ve hesabının sorulmayacağını düşünüyorsan akıl hastasısın. Bizim savunduğumuz vatandır. Bu yüzden terörü finanse eden her türlü yapı bizim düşmanımızdır. Bu yüzden sahte imam ve cemaatle insanları kandırmaya çalışan bu yapılarla mücadeleye canla ve kararlılıkla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



MÜCADELEDEN KORKMAYIN


Kaynak Holding bünyesinde çalışanlara FETÖ ile mücadelede korkmamaları çağrısında bulunan Okumuş, “Burada olan, olmayan herkese sesleniyorum. Sizleri, terör örgütleri karşısında hiç bir endişe duymadan, ticari kaygılardan sıyrılarak vatan ve millet için mücadele etmeye davet ediyorum. Biz, Kaynak Holding ve bünyesinde bulunan 72 şirketin terörle münasebetini kestik, millete ait olan bu kaynaklardan terör finanse edilmiyor. Bu şirketlerimiz artık milli şirketlerdir" dedi.


Kaynak Holding'in 72 şirket ve 13 bin çalışanı bulunuyor. Kargo, sağlık, teknoloji ve gıda gibi her sektörde faaliyet gösteren Holding'e bağlı okullarda 23 binden fazla öğrenci eğitim görüyor.


#Kaynak Holding
#İmran Okumuş
#Fetö
8 yıl önce