|

Külliye’de ekonomi ve yatırım zirvesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) heyeti ile yaptığı görüşmede, ekonomi ve yatırım ortamının ele alındığı bildirildi.

Yeni Şafak
09:00 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:37 - 22/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erol Bilecik başkanlığındaki TÜSİAD heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erol Bilecik başkanlığındaki TÜSİAD heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

TÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdoğan, Erol Bilecik başkanlığındaki TÜSİAD heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Heyet, ekonomi ve yatırım ortamı, AB ve Gümrük Birliği, uluslararası ilişkiler, sanayi 4.0, dijital dönüşüm, eğitim ve gençlik konularında Türk iş dünyasının görüşlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu ve bu konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.



Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜSİAD Başkanı Bilecik, “Ülkemizin yatırım ortamı ve küresel rekabet gücü açısından büyük önem içeren bu alanlarda kamu ile özel sektör arasındaki görüşmelerin, ortak çalışmaların ve etkinliklerin daha da yoğunlaşacağı bir döneme girdik" dedi.



Kimler katıldı?


Görüşmeye, Erol Bilecik'in yanı sıra Ali Koç, Simone Kaslowski, Murat Özyeğin, Serra Akçaoğlu, Batu Aksoy, Bahadır Balkır, Barış Oran, Mehmet Tara, İdil Yiğitbaşı, Eray Akdağ da katıldı.



#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayip Erdoğan
#TÜSİAD
7 yıl önce