|

Muhafazakar yaşam rehberi Yesiltopuklar.com 7 yaşında!

2009 yılında sadece muhafazakar kadın yaşamına özgü içerikler üreterek yayın hayatına başlayan Yesiltopuklar.com 7 yaşında!

Yeni Şafak
16:34 - 24/11/2015 Salı
Güncelleme: 17:47 - 24/11/2015 Salı
Diğer

Dijital dünyanın getirdiği tüm yenilikleri muhafazakar değerlerle birleştiren ve hazırladığı özgün içeriklerle milyonlarca ziyaretçiye ulaşan Yesiltopuklar.com, 7 yaşını dolduruyor. Muhafazakar yaşam biçimini benimsemiş tüm kadınları hedef alan portal, zengin ve kaliteli içeriği ile göz dolduruyor.



Yesiltopuklar.com 'da tesettür giyim trendlerini, Armine, Kayra, Nihan, Tuğba Venn, Setrms, Aker gibi Türkiye'de tesettür giyim sektörüne yön veren markaların en yeni koleksiyonlarını, sezonlara göre alışveriş önerilerini en ince ayrıntısına kadar bulabilirsiniz. Hazırladığı tesettür kombin ve stil önerileriyle ziyaretçilerine en doğru alternatifleri sunarak, alışveriş telaşlarını azaltan YeşilTopuklar'da tüm bu çalışmalar, moda editörleri ve sektörün bilinen en iyi tesettür moda tasarımcıları tarafından geliştiriliyor.



Sitede aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle gidebileceğiniz en nezih alkolsüz mekanlar da bulunuyor. İstanbul'un gözde semtlerini karış karış gezen mekan editörleri hem keşfettikleri mekanları hem de o mekanların öne çıkan lezzetlerini özenle seçerek okurlarıyla paylaşıyor. Sitede neler yok ki! Karaköy, Üsküdar, Fatih, Çamlıca, Beşiktaş gibi öne çıkan semtlerde bulunan en iyi alkolsüz cafeler, aile restoranları, balıkçılar ve iftar mekanları özenle taranarak harika bir mekan rehberi oluşturulmuş.



Sitenin kurucusu Saliha Esma Çelik, ziyaretçi profilinin büyük bir kısmını genç tesettürlü hanımların oluşturduğunu belirtse de, hazırlanan içerikler hemen her yaş grubunun ihtiyaçlarına yönelik. Örneğin çocuğunu benimsediği dünya görüşüne uygun ahlak ve eğitimle yetiştirmek isteyen anneler, evliliklerinde daha mutlu olmak isteyen çiftler veya kişisel gelişimine yön vermek isteyen hanımlarda psikolog, sosyolog, aile danışmanı ve yaşam koçu gibi uzman yazarların hazırladığı önerilerden yararlanabiliyor.



Kadınların yaşamında ayrı bir yere sahip olan mutfak keyfi de sitede göz ardı edilmemiş. Nefis yemek tarifleri , tatlı ve hamur işi tariflerinin yanı sıra yöresel ve pratik tariflerde sitede yer alan içeriklerden sadece bir kaçı...



Sosyal medyayı da etkin şekilde kullanan YesilTopuklar.com ekibi özellikle Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden anlık olarak takipçileriyle iletişim kurmayı da ihmal etmiyor. Eğer alışverişe çıkmadan kendinize yardımcı bir rehber arıyor, farklı mekanları ve lezzetleri keşfetmek istiyor, kişisel gelişiminize uzman tavsiyeleriyle katkıda bulunmak istiyor yada keyifli tarifleri denemeyi düşünüyorsanız

'u ziyaret edebilir, kadın yaşamına dair her gelişmeye anlık olarak dahil olabilirsiniz.





#Yesiltopuklar
#muhafazakar giyim
#topuklu ayakkabı
8 yıl önce