|

Patron olmak isteyenlere 100 bin lira destek

Bağcılar'da yeni girişimcilerin ortaya çıkması ve iş hayatına atılması amacıyla Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile birlikte başlatılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi yoğun ilgi gördü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 08:31 - 13/04/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Kursu başarıyla tamamlayıp, KOSGEB girişimcilik sertifikası almaya hak kazanan kursiyerler iş yeri açacakları zaman KOSGEB'ten 30 bin TL hibe, 70 bin TL faizsiz kredi alabilecekler.



DONANIMLI EĞİTİM


Kursiyerlere uygulamalı girişimcilik eğitimi veren Girişimcilik Danışmanı Remzi Durmuş, kursiyerlerin yeni bir iş kurabilmeleri için hangi yolları izlemeleri, işlerini nasıl geliştirecekleri, iş planlarını nasıl hazırlayıp sunacakları, devlet teşvikleri, E- Ticaret ve yeni iş fikirleri gibi birçok konuyu öğrenme fırsatı bulduklarını ifade etti.



'ÖĞRENDİKLERİMİ PAYLAŞIYORUM'


Kursiyerlerden Ayten Adıgüzel, edindiği bilgileri paylaştığını söyledi. Adıgüzel, “Bilmediğimiz birçok şeyi burada öğrenme fırsatımız oldu. Bu program da girişimcilikte yaptığımız hataları, o hataların hangi bakış açılarından kaynaklandığını anlayabiliyoruz" dedi.


#Kursiyer
#Patron
#
#girişim
#destek
9 yıl önce