|

Renault SUV serisi tamam

Renault Captur, kullanıcı dostu özelliklerinden ödün vermeksizin daha çarpıcı bir stil ve yeni teknolojilerle yenilendi. Koleos ve Kadjar ile birlikte Renault, artık eksiksiz bir SUV serisi sunuyor. Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, “Yenilenen tasarımı ve özellikleri ile Captur Türkiye pazarında başarısını sürdürecektir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 23:49 - 28/05/2017 Pazar
Yeni Şafak
Renault SUV serisi tamam
Renault SUV serisi tamam

Renault’nun şehirli SUV’u Captur son tekonoloji ile yeniden tasarlanarak müşterilerin beğenisine sunuldu. Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da yeni Captur’un tanıtımı gerçekleştirildi. Bugünden itibaren bayilerde satışa sunulacak olan Captur, farklı renk seçenekleri ile de beğeni topluyor. Türkiye’de satış fiyatı 81 bin 450 liradan başlıyor.

GEÇEN YIL 3783 ADETLE
PAZARIN 2. SIRASINDA

Captur Türkiye’de; Touch, Icon ve Outdoor olmak üzere 3 ekipman seviyesi ve 2 dizel, 2 benzinli motor seçeneği olmak üzere zengin bir ürün gamı ile pazara sunuluyor. Captur’un lansmanında konuşan Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, “B segmenti Türkiye’de binek otomobil pazarından yüzde 30 pay alıyor. B SUV, segmentten yüzde 9 pay alıyor. B SUV tek başına ise binek otomobil pazarında yüzde 3 paya sahip. Captur segmentinin başarlı modelleri arasında yer alıyor. 2016 yılını 3 bin 783 satış adedi ile kendi segmentinde 2. sırada tamamladı. Yenilenen tasarımı ve özellikleri ile Captur Türkiye pazarında başarısını sürdürecektir. Kadjar, Koleos ve Captur ile 2017 yılında Renault, SUV serisini tamamlamış oluyor” dedi.

FULL LED ‘PURE VİSİON’
FARLAR KARAKTER VERDİ

Captur modelinin en temel özelliklerinden biri olan iki tonlu kişiselleştirme özelliği yenilenen versiyonda da yer alıyor. 30’u aşkın kombinasyon sayesinde kullanıcı, kişisel zevkini otomobilinin tasarımına da yansıtabiliyor. Ayrıca aydınlık bir iç mekan sağlayan sabit cam tavan da opsiyon olarak seçilebiliyor. Captur, Renault’nun yeni marka kimliğinin imzası olan far tasarımına sahip. Full-LED ‘Pure Vision’ teknolojisi, tasarıma katkısının yanısıra güvenliği de arttırıyor.

KADJAR'A YAKLAŞTI

Yeni Captur Kadjar’n stiline bir adım daha yaklaştı. Radyatör ızgarası değiştirilerek dikkat çekici bir krom şeridin eklenmesiyle Renault markasının diğer crossover modelleriyle daha uyumlu hale getirildi. Hem ön hem arka tamponda Captur’un maceracı ruhunu yansıtan yeni alt koruma plakalarına yer verildi. Icon ve Outdoor versiyonlarında sabit cam tavan opsiyon olarak sunuluyor. Sadece aracın iki renkli versiyonlarında sunulan bu yeni özellik daha aydınlık bir iç mekan sağlıyor.

  • 3 FARKLI DONANIM SEVİYESİ
  • Captur, Türkiye’de farklı beklenti ve ihtiyaçlara hitap eden 3 farklı ekipman seviyesi ile satışa sunuluyor. Touch paketinde yan hava yastıkları, ABS, ESP, Hill Holder, AFU, Cruise Control, manuel klima, tek dokunuşla açılan elektrikli ön ve elektrikli arka camlar, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, deri direksiyon, USB & Bluetooth, eller serbest Renault card sistemi, elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları, C Şeklinde LED gündüz farları, 16’’ alüminyum jantlar standart pakette bulunuyor. Icon’ da ise arka park sensörü ve geri görüş kamerası, 7” Dokunmatik Ekran, Medianav Navigasyon yer alıyor.
#Renault
#Captur Kadjar
7 yıl önce