|

Şampiyon Beşiktaş'a kötü haber

Haftalardır piyasalarda oluşan şampiyonluk beklentisi ile değerlenen Beşiktaş hisselerinde, (BJKAS) şampiyonluğun ardından bugün kar satışları yaşanıyor.

Yeni Şafak
09:55 - 16/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 10:02 - 16/05/2016 Pazartesi
Diğer
Beşiktaş hisselerinde şampiyonluğun ardından bugün kar satışları yaşanıyor.
Beşiktaş hisselerinde şampiyonluğun ardından bugün kar satışları yaşanıyor.

Osmanlıspor karşısında aldığı galibiyet 2015-2016 sezonunu şampiyonlukla noktalayan Beşiktaş borsadaki yatırımcılarını üzdü. Habertürk'te yer alan habere göre dün akşam şampiyon olarak Türkiye'de dünyanın her yerindeki Beşiktaş taraftarlarını sevince boğan siyah beyazlılar, kulüp hisselerinde ise güne yüzde 5'i bulan kayıplarla başladı.



Haftalardır şampiyonluk beklentisiyle değer kazanan Beşiktaş hisseleri dün akşam bu beklentinin gerçekleşmesinin ardından bu sabah kar satışlarıyla karşılaştı.



6,50 TL'yi görmüştü


2016 yılına 2,16 liradan başlayan nisan ayının ortalarında Beşiktaş değerini üçe katlayarak 6,50 liraya kadar ulaşmış, piyasa değerinde Fenerbahçe'yi geride bırakarak bu alanda zirveye oturmuştu.



Beşiktaş hisseleri bugün ise yüzde 4,40 değer kaybıyla 4,56 liradan işlem görüyor.



Fenerbahçe de kayıpta


Beşiktaş ile girdiği şampiyonluk yarışını kaybeden Fenerbahçe hisseleri (FENER) ise yüzde 1,30 değer kaybıyla işlemlere devam ediyor.



Bu sezon yaşadığı mali sıkıntıların ardından UEFA'dan men cezası alan Galatasaray, Avrupa kupalarına katılıp cezasını çekebilmek adına lig beşinciliği için son haftayı bekleyecek. Sarı kırmızılı kulübün hisseleri (GSRAY) de bugün 0,63 artışla 22,32 liradan satılıyor.



Süper Lig'de bu hafta tarihinin en ağır hezimetlerinden birini alan Trabzonspor hisseleri (TSPOR) ise bugün 2,56 liradan yatay bir şekilde hareket ediyor.



#Beşiktaş
#Şampiyon
#Borsa
#Hisse
8 yıl önce