|

Türkiye İş Ahlakı Zirvesi yarın başlıyor

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye İş Ahlakı Zirvesi, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın açılış konuşmaları ile 4 Kasım 2017, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yeni Şafak
17:05 - 3/11/2017 الجمعة
Güncelleme: 17:16 - 3/11/2017 الجمعة
Yeni Şafak
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye İş Ahlakı Zirvesi, Başbakan Yardımcısı Sn. Fikri Işık’ın açılış konuşmaları ile 4 Kasım 2017, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Üretimde iş ahlakının, büyüme ve inovasyonun gündeme alınacağı zirve, Türkiye’nin önde gelen kamu, özel sektör yöneticileri ve akademisyenlere ev sahipliği yapacak.

Sayın Işık’ın yanı sıra, ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cengiz Ceylan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak ve İstanbul Şehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ömer Dinçer’in kapanış konuşması ile Zirve son bulacak.

#Türkiye
#İGİAD
#Fikri Işık
#Haliç Kongre Merkezi
٪d سنوات قبل