|

Uçuş bilgileri e-devlet'te

Uzaktan bir arkadaşınız ya da bir akrabanız mı geliyor? E-devlet'teki yeni uygulamayla, onun uçağının geldiği alandan kalktığını, sizin yakınınızdaki havalimanına indiğini çok rahat sorgulayabileceksiniz! Devlet Hava Meydanları İşletmesi yeni bir uygulama hayata geçirdi. Bu uygulamaya göre artık vatandaşlar uçuş bilgilerine e-devlet üzerinden ulaşabilecek. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, vatandaşların artık uçuş bilgilerine e-devlet uygulamasından ulaşabileceğini duyurdu.

Yeni Şafak
10:21 - 17/11/2017 Cuma
Güncelleme: 10:47 - 17/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Devlet Hava Meydanları İşletmesi e-devlet üzerinde yeni bir uygulama hayata geçirdi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi e-devlet üzerinde yeni bir uygulama hayata geçirdi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi
Genel Müdürü Funda Ocak, resmi twitter hesabından,
“Bilgi, teknoloji nerede DHMİ orada!
Kolay ulaşılır, erişilir olmayı önemsiyoruz. Kurumsal iletişim merkezimiz, sosyal medya sayfalarımız ve tüm iletişim mecralarımızın kapıları 7/24 açık herkese açık.
Artık güncel uçuş bilgilerine 35 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan e-devlet kapısından da ulaşabiliyor yolcularımız.
Yazılım ekiplerimiz, vatandaşlarımıza bu kanalla daha çok hizmet sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bilgi, teknoloji nerede DHMİ orada!” açıklamasını yaptı.

UÇUŞ BİLGİLERİNİ E-DEVLET'TEN NASIL SORGULARSINIZ?

E-devlet
'teki yeni uygulamada, e-devlet şifrenizi girmenize gerek yok. Arama motorundan DHMİ uçuş bilgileri yazdığınızda, karşımıza DHMİ'nin sayfası çıkacak. Burada dilediğiniz havalimanını seçip, uçakların iniş ve kalkış bilgilerine ulaşabilirsiniz. Dileyenler de e-devlet şifresini girerek, aynı sayfadan uçuş bilgilerini edinebilir.
#Devlet Hava Meydanları İşletmesi
#Funda Ocak
#Uçuş bilgileri
6 yıl önce