|

Yeni Şafak’a cam filmi teşekkürü

Tepkilere neden olan cam filmi yasağına yönelik haberlerimiz üzerine yeniden çalışma yapılacak olması milyonlarca sürücünün yüzünü güldürdü. Yeni Şafak’ın bu konuda mağdur olanların sesi olduğunu söyleyen Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin, “Haberleriniz sonuç verdi” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/11/2017 Cuma
Güncelleme: 10:05 - 17/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Cam filmi yasağının hükümeti yıpratma amacı taşıdığına dair Yeni Şafak'ın yayımladığı haberler, vatandaştan olumlu karşılık buldu.
Cam filmi yasağının hükümeti yıpratma amacı taşıdığına dair Yeni Şafak'ın yayımladığı haberler, vatandaştan olumlu karşılık buldu.

Geçtiğimiz haftalarda cam filmi yasağının gündeme gelmesi sonrası yasağın esnetilmesi adına Yeni Şafak'ın yaptığı haberler, vatandaş tarafında olumlu karşılık buldu. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu ile Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin, ilgili yayınlarından dolayı Yeni Şafak'a teşekkür etti. Ağaoğlu, gazetemizin yaptığı etkili yayınların Ankara'da karşılık bulduğuna dikkat çekti. Araç filmi konusunda gazetemize değerlendirmelerde bulunan Şahin ise "Bir haber yaptınız. Cam filmi konusunda kamuoyun beklentisi doğrultusunda gelişmeler oldu" dedi.




MİLYONLARIN SESİ OLDUNUZ

Yeni Şafak'ın yaptığı etkili yayınlarla milyonlarca araz kullanıcısının sesi olduğunu ifade eden Şahin, şu değerlendirmelerde bulundu: “Bu tür uygulamalarla milletin tepkisini devlete yönlendirme çabası olduğunu düşünüyorum. Bu insanların kitlesel olarak tepkisini çeken bir uygulamaydı. Maalesef AK Parti’nin içerisinde bulunup ama ona düşman, yıpratmak isteyen kişiler, fikirler ve kadrolar tarafından yapılıyor. Bu sadece cam film için geçerli değil. Suret-i haktan görünüp, partiye zarar vermek isteyenler var. Bu tür uygulamaların faturası siyaset kurumuna yani AK Parti’ye çıkar. Dernek merkezlerine yönelen yoğun bir şikayetler vardı. Bunun önüne geçtiniz" diye konuştu.

#Cam filmi
#Yeni Şafak
#Mahmut Şahin
6 yıl önce