|

EKPSS yerleştirme sonuçları tıkla öğren -ÖSYM 2016 EKPSS sonuçları

EKPSS sınav sonuçları sorgulama ekranını haberimizden görebilirsiniz. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) Sınav Sonucu ve Kura ile yapılan yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için haberimizde verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz. 2016 EKPSS ile ilgili tüm detaylara ve sonuçlara buradan erişebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:08 - 24/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:35 - 24/08/2016 Çarşamba
Diğer
EKPSS yerleştirme sonuçları

nı öğrenmek için hemen tıkla. ÖSYM kapsamında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) yerleştirme sonuçları bugün açıklandı. 2016 EKPSS sınav sonucu ve kura ile yapılan yerleştirme sonuçları belli oldu. Adaylar sonuçları haberimizin detaylarında verdiğimiz bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz.



Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı(EKPSS) 2016/1 ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına kura çekimi ile engelli memur yerleştirme işlemleri gerçekleştirildi.



ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, EKPSS-2016/1 ile engelli kamu personeli yerleştirme tercih kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına kura çekimi ile engelli memur yerleştirme işlemleri noter huzurunda yapıldı.



Adaylar, yerleştirme sonuçlarını ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden öğrenebilecek.



ÖSYM'den yapılan EKPSS açıklamaları aşağıdaki gibidir


2016 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme: EKPSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması



2016 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.



2016 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçlarına göre yapılan yerleştirme işlemi sonuçları, bugün saat 12.15'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.



Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.



Engelli adaylarımıza saygıyla duyurulur.



ÖSYM BAŞKANLIĞI






2016/1 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Kura Usulü İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması



2016/1 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına kura çekimi ile engelli memur yerleştirme işlemleri Noter huzurunda gerçekleştirilmiştir.



Yerleştirme sonuçları, bugün saat 16:00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.



Engelli adaylara saygıyla duyurulur.



ÖSYM BAŞKANLIĞI





#EKPSS
#ÖSYM
#2016 EKPSS yerleştirme sonuçları
8 yıl önce