|

Facebook giriş, hesap ayarları - 2016 Facebook oturum açma

Facebook giriş ve oturum açma işlemlerini sizler için hazırladık. En çok tercih edilen sosyal platformlar arasında yer alan Facebook üzerinden giriş yaparak arkadaşlarınızı bulabilir ve aynı zamanda online oyunlar da oynayabilirsiniz. Sizler de Facebook’a giriş yaparak oturum açmak istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
09:18 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 06:22 - 25/07/2016 Pazartesi
Diğer

Facebook giriş yaparak hesap ayarlarınızı gerçekleştirmek istiyorsanız haberimizde bulunan rehberi kullanabilirsiniz. Facebook oturum açarak birçok işlemi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızı görebilir ve sıkıldığınız anlarda eğlenceli vakit geçirebilmek için online oyunlar da oynayabilirsiniz. İşte Facebook giriş ve hesap ayarları…



ekranı için tıklayınız



Telefonlarında andorid ya da İOS işletim sistemi kullananların Facebook Mesenger mobil uygulamasını indirmek için haberimize bakınız. Dünyanın en çok kullanılan sosyal meyda uygulaması olana Facebook Mesenger'ı telefonlarınıza indirmek oldukça basit. İşte detaylar...



Android işletim sistemi ile oldukça stabil çalışan Facebook Mobil uygulaması üzerinde rahatlıkla paylaşım yapabilirsiniz. Sözü daha fazla uzatmayalım, uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak indirme sayfasına ulaşabilirsiniz.



Facebook indirme bağlantıları aşağıdadır;


Facebook'u İOS'a indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.



https://itunes.apple.com/tr/app/facebook/id284882215?mt=8


Facebook Messenger'ı Android'e indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca&hl=tr


Facebook'u BlackBerry'e indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.



https://appworld.blackberry.com/webstore/content/50777/?countrycode=TR&lang=en


Facebook'u Windowsphone'a indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.



http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/messenger/3219d30d-4a23-4f58-a91c-c44b04e6a0c7


Facebook 'canlı yayına' geçti!


Ne demişti Andy Warhol: 'Gün gelecek herkes 15 dakikalığına (da olsa) ünlü olacak!'



Periscope ve Meerkat gibi uygulamalarla birlikte giderek popülerleşmeye başlayan canlı yayın furyasına katılmak yolundaki ilk adımını geçtiğimiz Ağustos ayında atan Facebook'un bu özelliği bildiğimiz gibi hesabı onaylı ünlüler ile kısıtlı idi.



İşte son güncellemeyle ile birlikte artık bu kısıtlama kalktı ve herkes tarafından kullanılabilir hale geldi. Tabii 'herkes' derken potansiyelherkesten bahsediyoruz (en azından şimdilik). Çünkü Facebook Live'den faydalanabilmek için ABD'de yaşamamız ve iPhone kullanmamız gerekiyor. Muhtemelen kısa süre içerisinde genel kullanıma açılacaktır ama.



Canlı yayın için yapmamız gereken (ABD'ye taşınmak ve iPhone almak dışında tabii!) bildirim penceresi üzerindeki 'go live' ikonuna tıklamaktan ibaret. Bunun ertesinde artık istersek ön yahut da arka kameradan yapabiliriz çekimi. İkisi birden eşzamanlı biçimde kullanılmıyor ama. Çekim bitince profilimizde kaldığı için (silmediğimiz sürece) dilersek sonradan da izleyebiliyoruz. Bunun haricinde yine Periscope'taki olduğu gibi takipçilerimizi, beğenenleri veya yorumları gerçek zamanlı biçimde görebiliyoruz. Aynı bir film şeridi gibi geçiyorlar önümüzden.



Facebook'suz daha mutluymuşuz!


Facebook kullanımının, mutluluk üzerindeki etkisini saptamaya yönelik bir araştırma yapan Danimarkalı bilim ekibine göre Facebook'suz bir hayat daha çok mutluluk anlamına geliyor imiş.



Alman Die Welt'in aktardığı habere göre, 1095 katılımcı ile gerçekleştirilen sosyal deneyde katılımcıların yarısı (1095 katılımcıyı nasıl ikiye böldüler acaba?) normal Facebook kullanımlarını sürdürürlerken diğer yarısı sosyal ağ ile ilgisini bir haftalığına kesiyor.



Bir hafta ertesinde bir de bakıyorlar ki Facebook'suz kalan grup diğerine kıyasla belirgin biçimde daha mutlu ve dengeli çıkmış. Dahası artık streslerinden arınıp, odaklanmada da daha başarılı imişler.



Kopenhag'daki Mutluluk Araştırma Enstitüsü (Böyle de bir enstitü varmış işte!) Direktörü Meik Wiking (Bkz. ulus-soyadı uyumluluğu) sonuçların kendilerini şaşırttığını söylemiş. vs. vs. Haydi şimdi bu haberimizi Facebook'tan paylaşalım. :)



Facebook kalıcı hesap kapatma


Sosyal medyanın kullanımı teknolojinin artmasıyla her geçen gün artmakta. Hemen hemen herkesin artık bir Facebook hesabı var. Facebook kullanımın zevkili ve faydaları olduğu gibi, bir o kadar da zararı bulunmakta. Peki Facebook hesabını kapatmak ya da silmek isteyen Facebook hesabını nasıl kapatır ya da nasıl siler? İşte basamak basamak Facebook hesabı kapatma ve silme işlemleri.



Facebook hesabını kalıcı olarak silmek için aşağıdaki işlemleri takip edebilirsiniz.


1.adım: Kalıcı olarak silmek istediğiniz Facebook sayfanıza giriş yapın.


2.adım: Sağ üste köşedeki ayarlar kısmından yardımı seçiniz.


3.adım: Yardım arama kutucuğuna 'hesap kalıcı silme' yazınız bekleyiniz. Yarım arama kutucuğuna 'hesap kalıcı silme' yazınız ve resımde gösterilen yere tıklayınız.


4.Adım: Resimde görüldüğü gibi 'bize bildirin' kısmına tıklayın


5.Adım: Hesap silme butonuna tıklayın.


6.Adım: Facebook hesabını kalıcı silmek için 'hesabı sil' butonuna tıkladıkdan sonra gelen pencerede şifre ve güvenlik kodunu girip işlemleri bitirebilirsiniz.



Facebook indirme işlemleri


Facebook messenger ile mesajlaşmak çok basit. Sadece Facebook değil aynı zamanda messengerfacebook indirerek rahatlıkla anında mesajlaşabilirsiniz Gelen mesajları ileti sesi ile duyabilir anında cevap verebilirsiniz Kullanımı çok kolay istediğiniz kişiye mesaj atmak istediğinizde indirdiğinizfacebook messenger programı devreye girecek ve yeni bir pencere çıkarak konuşmaya devam edebileceksiniz.Tüm bunların dışında isterseniz google play store adresine girerek messenger ya dafacebook u indirip rahatlıkla işlemlerinizi halledebilirsiniz ücretsizfacebook mobil indirmek için ayriyeten bir işlem yapmanız gerekmiyor çünkü zaten program ücretsiz olarak google play store adresinde yer alıyor programda sadece bazı ufak tefek noktaları kendiniz isterseniz ödeme yapıp farklı hizmetler satın alabiliyorsunuz. Aslında bunlar çok da gerekli değil bu sebeplefacebook indirücretsiz olarak size yardımcı olacaktır dikkat çeken özelliği ise messenger indirme özelliğidir. aşağıda sizler için verdiğiniz linklerden istediğiniz cihazınıza facebook indirebilirsiniz.



YENİ VİDEO REKLAMLARI FACEBOOK'A GELECEK Mİ?


Son zamanlarda en çok izlenen televizyon programlarından olan ses programları oldukça muhteşem bir işletim sistemine sahiptir. Her bölümde yaklaşık olarak 15 20 tane yarışmacı şarkı söylüyor. Birlikte elbette jüri üyelerinin veya kötü bir gelen konukların sosyal medya hesaplarında bir paylaşım oluyor. Bu sadece bu program için değil her tür program için geçerlidir. Bu duruma örnek vermek gerekirse bir Facebook canlı yayını yaptığınızda yayını izleyen ve beğenen herkes arkadaşlarına haber verir. Böylece sizin 5bin kişi izliyorken bir anda bu sayı 10 katına çıkabilir. İşte bu gibi bilgilerin yer aldığı haberimizde sizlere Facebook giriş için site üzerinden nasıl hesap açabileceğinizi ve bu alanda nasıl bir kayıt gerçekleştirebileceğimizi anlattık. Size bu konu hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmak istiyorsanız haberimizin üst kısmında verdiğimiz bağlantıya tıklayabilir ve direkt olarak ilgili siteye giriş yapabilirsiniz.




#Facebook
#Facebook giriş
#Messenger
8 yıl önce