|

Facebook giriş ve oturum açma işlemleri - 26 Ağustos Facebook

Facebook giriş ve oturum açma işlemlerini haberimizden gerçekleştirebilirsiniz. Dün Facebook’a girmek isteyen kullanıcılar zaman zaman erişim sıkıntısı yaşadılar. Bizler de sizler için Facebook’a nasıl giriş yapacağınızı araştırdık. İşte Facebook giriş ve oturum açma işlemleri...

Yeni Şafak
08:33 - 26/08/2016 الجمعة
Güncelleme: 10:15 - 24/05/2017 الأربعاء
Diğer
...
...
Facebook giriş ve oturum açma işlemlerinizi haberimizden öğrenebilirsiniz. Facebook üzerinden online oyunlar oynanabilir, arkadaşlarınızla sohbet edebilir, arkadaşlarınızı bulabilir veya gruplara katılarak sosyalliğinizi gösterebilirsiniz. Sizler de Facebook giriş yapmak ve oturum açmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.


Açılan sayfa üzerinden bilgilerinizi girerek kolayca Facebook'a bağlanabilirsiniz.


Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarına kısıtlama

Elde edilen bilgilere göre kısıtlama, Suriye topraklarındaki terör örgütleri DEAŞ ve PYD'ye yönelik önceki gün başlatılan ve devam eden Fırat Kalkanı Operasyonu hakkında sosyal medyada yayılan yalan haberler ve diğer dezenformasyonlara karşı tedbir amaçlı olarak yapıldı. Yetkililerin kısıtlama esnasında Türkiye'yi ve TSK'yı hedef alan yalan haberlerin kaynaklarını tespit ettiği belirtiliyor. Saat 23.00'den itibaren 4 siteye de kısıtlı olarak sağlanan erişimin kısa süre sonra normale döneceği öğrenildi.

Facebook indirme bağlantıları aşağıdadır;

Facebook'u İOS'a indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.


Facebook Messenger'ı Android'e indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.


Facebook'u BlackBerry'e indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.


Facebook'u Windowsphone'a indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

#Facebook
#Facebook giriş
#Facebook indr
٪d سنوات قبل