|

Facebook neden yavaş, neden açılmıyor? Yetkililerden açıklama var!

Facebook neden yavaş ve neden açılmıyor? Dün akşam sosyal medya üzerinde vakit geçirmek isteyen kullanıcılar Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube’nin neden yavaş açıldığını merak etti. Bizler de sizler için Facebook ve diğer sosyal medya araçlarının neden yavaş olduğunu ve neden açılmadığını araştırdık. Peki Facebook neden yavaş?

Yeni Şafak
08:21 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 05:22 - 26/08/2016 Cuma
Diğer

Facebook neden yavaş ve neden açılmıyor? Zaman zaman erişim sıkıntısı yaşadığımız Facebook üzerinde kullanıcılar dün de bir sorunla karşılaştılar ve hesaplarını kontrol etmek istediklerinde erişim sıkıntısı yaşadılar. Giriş yapabilen kullanıcılar düşüncelerini dile getirirken, diğer kullanıcılar ise farklı yollarla erişim sağlamaya çalıştılar. Peki Facebook neden yavaş ve neden açılmıyor?



Elde edilen bilgilere göre kısıtlama, Suriye topraklarındaki terör örgütleri DEAŞ ve PYD'ye yönelik önceki gün başlatılan ve devam eden Fırat Kalkanı Operasyonu hakkında sosyal medyada yayılan yalan haberler ve diğer dezenformasyonlara karşı tedbir amaçlı olarak yapıldı. Yetkililerin kısıtlama esnasında Türkiye'yi ve TSK'yı hedef alan yalan haberlerin kaynaklarını tespit ettiği belirtiliyor. Saat 23.00'den itibaren 4 siteye de kısıtlı olarak sağlanan erişimin kısa süre sonra normale döneceği öğrenildi.








#Facebook
#Youtube
#Facebook neden yavaş
8 yıl önce