|

Fenerbahçe Krasnodar maçı şifreli mi? Fenerbahçe galibiyet arıyor!

Fenerbahçe Krasnodar maçı bu akşam şifreli kanalda mı yayınlanacak? Fenerbahçe Avrupa Ligi’nde Rus ekibi Krasnodar ile karşılaşıyor. Futbolseverler ise bu maçın şifreli kanaldan mı yayınlanacağını merak ediyor. Peki Fenerbahçe Krasnodar maçı şifreli mi?

Yeni Şafak
10:57 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:28 - 22/02/2017 Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe Krasnodar maçı şifreli mi?
Fenerbahçe Krasnodar maçı şifreli mi?

Fenerbahçe Krasnodar maçı şifreli kanalda mı sorusu bugünün en çok merak edilenlerin başında yer alıyor. Deplasmanda rakibine 1-0 yenilen Fenerbahçe, rövanş maçında kendi evinde Krasnodar'ı ağırlayacak. Maçı izlemek isteyen taraftarlar ise maçın şifreli kanalda olup olmadığını merak ediyor. Peki Fenerbahçe Krasnodar maçı şifreli kanalda mı?



Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.00'de Tivibu Spor 2 ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.









Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında bugün sahasında Rusya'nın Krasnodar takımını ağırlayacak. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda mücadele eden sarı-lacivertli ekip, Rus temsilcisi Krasnodar ile deplasmanda yaptığı ilk maçı 1-0 kaybetti. Fenerbahçe, turu geçmek için en az iki farklı galibiyete ihtiyaç duyuyor. Sarı-lacivertli ekip, mücadeleyi 1-0 kazanması durumunda müsabaka uzatmalara gidecek. Fenerbahçe, beraberlik veya iki takımın da gol bulduğu tek farklı galibiyette UEFA Avrupa Ligi'ne veda edecek. Ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle şampiyonluk yarışının uzağında kalan ve Avrupa'da da ilk maçta Krasnodar karşısında ilk maçta istediği sonucu alamayan Fenerbahçe, Rus ekibini eleyerek kötü gidişi sonlandırmayı hedefliyor. Üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle taraftar ve yönetimin hedefindeki Teknik Direktör Dirk Advocaat'ın Krasnodar maçından sonra alınacak her türlü sonuca rağmen görevi bırakması konuşuluyor. Yönetimin, Fenerbahçe'nin Avrupa'ya veda etmesi halinde daha önce ertelediği radikal kararlar gündeme gelecek.



Van Persie ve Skrtel dönüyor

Fenerbahçe'de sarı kart cezası nedeniyle Rusya'daki ilk maçta forma giyemeyen Skrtel, görev verilmesi halinde takımdaki yerini alabilecek. Fenerbahçe'de ayrıca UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Salih Uçan, Miroslav Stoch ve Oleksandr Karavaiev de kadroda yer almayacak. Rus temsilcisinde ise sarı kart cezasını ilk maçta çeken İsveçli savunmacı Andreas Granqvist sahadaki yerini alabilecek. Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Krasnodar ile yapılan ilk maçta forma giyemeyen Robin van Persie'nin ilk 11'de oynaması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde Kasımpaşa maçında sakatlanan Volkan Şen ile gözünde enfeksiyon bulunan ve antibiyotik tedavisi uygulanan Aatıf'ın durumları maç saatinde belli olacak.



Saat 20.00'de Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak mücadelede sarı-lacivertlilerin muhtemel 11'leri şöyle;


  • Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Alper, Lens, Sow, Van Persie.


#Fenerbahçe
#Krasnodar
#Şifreli mi
7 yıl önce