|

Fenerbahçe'den Van Persie açıklaması - Robin van Persie ayrılacak mı?

Fenerbahçe'den Van Persie açıklaması yapıldı. Sarı-Lacivertli kulübün dünyaca ünlü yıldızı Robin van Persie ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Bir süredir takımdan ayrılacağı konuşulan van Persie'nin Fenerbahçe'de kalacağı bildirildi. İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama.

Yeni Şafak
17:56 - 21/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:03 - 21/07/2016 Perşembe
Diğer

Fenerbahçe, Van Persie ile ilgili açıklamalarda bulundu. Taraftarların da merak ettiği Hollandalı Robin Van Persie'nin durumu belli oldu. Fenerbahçe'den ayrılacağı ile ilgili çıkan haberler kulüpten yapılan açıklama ile son buldu. Fenerbahçe'nin Van Persie ile yola devam edeceği bildirildi.



Fenerbahçe Kulübü, Robin van Persie'nin kulüpten ayrılacağına dair haberleri yalanlayarak, "Futbolcumuzun herhangi bir kulübe transferi söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.



Kulüpten yapılan açıklama şöyle;


"Son dönemde görsel, yazılı ve internet basınında futbolcumuz Robin van Persie'nin kulübümüzden ayrılacağına dair bazı haberler yer almaktadır.



Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Hollandalı futbolcunuzun menajeriyle gerekli görüşmeler yapılmış olup, futbolcumuzun herhangi bir kulübe transferi söz konusu değildir."






#Fenerbahçe
#robin van persie
#Transfer
8 yıl önce