|

Mehmet Demirkol'dan 'Lens' tespiti

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, 1-1 biten Beşiktaş-Başakşehir maçını değerlendirdi. Demirkol, siyah beyazlı takımda henüz beklentileri karşılayamayan Jeremain Lens hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
09:50 - 24/10/2017 Salı
Güncelleme: 10:04 - 24/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş, Süper Lig'de 4 maçtır kazanamıyor.
Beşiktaş, Süper Lig'de 4 maçtır kazanamıyor.

Mehmet Demirkol, Beşiktaş ile Başakşehir'in 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendirdi. Demirkol, geldiğinden bu yana beklentilerin uzağında kalan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Demirkol'un Lens hakkında yaptığı yorumlar;

  • Quaresma, Talisca ve Cenk, Babel’in yokluğunda ve Başakşehir’in oyunu karşısında bildik akıcı oyundan çok uzaktı. Lens’in kendine has adam geçme becerisini çok ama çok az kullanması onu vasatın altına indirdi. Sanırım Hollandalı’daki sorun kendine güvensizliği. Yapacağına inancı yok gibi. Sıradan alt yapıdan çıkmış güvensiz bir genç gibi sürekli inisiyatif almaktan kaçındı.


Demirkol'un Başakşehir'le ilgili yaptığı yorumlar şöyle;

  • Visca’nın geçen senenin çok uzağındaki oyunu ve Cengiz’in Elia ile doldurulamayan etkisinin olmayışı onları daha standart bir hücum gücü yapıyor. Elia da oyuna istenen etkiyi yapamıyor. Hollandalı kanat hücumcularının bizim takımlarımızdaki görevlendirmelerle ilgili sorunları var. Bu açık.


#Mehmet Demirkol
#Beşiktaş
7 yıl önce