|

Galatasaray 24 Erzincanspor maçı hangi kanalda? Maç A2’de mi?

Galatasaray 24 Erzincanspor maçı hangi kanalda sorusu cevabını buldu. Ziraat Türkiye Kupası maçlarında Galatasaray kendi evinde 24 Erzincanspor’u ağırlayacak. Taraftarlar ise maçın A2 kanalında mı yoksa ATV’de mi yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki Galatasaray 24 Erzincanspor maçı hangi kanalda?

Yeni Şafak
10:52 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 10:55 - 24/01/2017 Salı
Diğer

Galatasaray 24 Erzincanspor maçı hangi kanalda? Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası maçlarında 24 Erzincanspor ile karşılaşıyor. Tuzlaspor'un liderliğini sürdürürken bu maçı kazanan ise gruptan ikinci olarak çıkacak. Peki Galatasaray 24 Erzincanspor maçı hangi kanalda?



Galatasaray 24 Erzincanspor maçı saat 18:30'da A2 ekranlarında.


A2 ve ATV canlı izle! ATV ve A2 HD kalitede izleyin! A2 frekans bilgileri! A2 kanalı Digitürk ve Türksat’tan nasıl izlenir?




Galatasaray, 24 Erzincanspor'u konuk edecek

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 6. ve son hafta maçında sahasında Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Anagold 24Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek.



Geride kalan 5 haftada 12 puan toplayan Tuzlaspor'un lider olarak üst tura çıkmayı garantilediği grupta Galatasaray 8 puanla ikinci, Anagold 24Erzincanspor 7 puanla üçüncü ve iddiası bulunmayan Elazığspor ise 1 puanla son sırada yer alıyor.



Sarı-kırmızılı takım, yarın oynanacak karşılaşmadan berabere bile ayrıldığı takdirde son 16 turuna yükselecek ve F Grubu'nu zirvede bitirmeyi garantileyen Medipol Başakşehir'in rakibi olacak. Galatasaray'ın mağlup olması durumunda ise turu geçecek ekip Anagold 24 Erzincanspor olacak.



Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Hakan Balta, Anagold 24 Erzincanspor karşısında forma giyemeyecek.



Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşma saat 18.30'da başlayacak.



MUHTEMEL 11'LER;


GALATASARAY:

Cenk


Sabri


Ahmet


Semih


Linnes


Selçuk


De Jong


Rodrigues


Sneijder


Bruma


Eren


T.D.: Jan Olde Riekerink


24ERZİNCAN:

Ahmet Burgaz


Alparslan


Cebrail


Safa Yıldırım


Ömer Serbest


Ali Han


Erdi Kasapoğlu


Barış Şaffak


Yasin


Oğuz Küçük


Aybars


T.D.: Serdar Sabuncu



#Galatasaray
#24 Erzincanspor
#Hangi kanalda?
7 yıl önce