|

Galatasaray Antalyaspor maçı canlı izle, maç saati

Galatasaray Antalyaspor maçı canlı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Takımların muhtemel 11'lerini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray evinde Antalyaspor'u konuk ediyor. Lig Tv'den yayınlanacak maçı canlı izlemek için sayfamızda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz. İşte maçtan son gelişmeler.

Yeni Şafak
23:05 - 1/10/2016 Saturday
Güncelleme: 20:46 - 1/10/2016 Saturday
Diğer
Galatasaray Antalyaspor maçı canlı izle

me ekranı ile karşınızdayız. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında

Galatasaray

evinde Antalyaspor'u konuk ediyor. Lig'de 11 puanı bulunan sarı-kırmızı ekip 2 puanla son sıradaki

Antalyaspor

ile kozlarını paylaşıyor. 3 puan için mücadele verecek iki takımdan son gelişmeleri buradan görebilirsiniz. TT Arena'da oynanacak karşılaşma 2 Ekim Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. Lig Tv kanalından yayınlanacak mücadeleyi canlı izlemek için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli. İşte Galatasaray Antalyaspor maçından bilgiler.



mek için tıklayınız



Galatasaray, Arena'da 100. lig maçına çıkıyor


Galatasaray, Türk Telekom Arena'daki 100. Süper Lig maçında yarın Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takım, 2010-2011 sezonun devre arasında faaliyete giren Türk Telekom Arena'da şu ana kadar 99 lig maçı oynadı.



Galatasaray, sahasında oynadığı bu maçların 68'inden galibiyetle ayrılırken, 20'sinde berabere kaldı, 11'ini kaybetti. Türk Telekom Arena'da oynadığı müsabakalarda 203 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise 93 gol gördü.






- Hedef 3 puan


Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde sezona iyi başlayan Galatasaray, yarın Antalyaspor ile yapacağı maçı da kayıpsız geçmeyi hedefliyor.



Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılı takım, Antalyaspor karşısında 3 puan alarak yoluna namağlup devam etmek istiyor.



Sarı-kırmızılı takımda tedavilerine devam edilen Kolbeinn Sigthorsson, Serdar Aziz ve Nigel de Jong karşılaşmada görev alamayacak.



Sakatlığı geçen ve hafta içi takımla çalışmalara başlayan Lukas Podolski'nin de maç eksiği nedeniyle Antalyaspor karşısında forma giymesi zor görünüyor.



Türk Telekom Arena'da saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Özgür Yankaya yönetecek.



- Evindeki 2 maçı da gol yemeden kazandı


Galatasaray, bu sezon Türk Telekom Arena'da oynadığı 2 maçtan da gol yemeden galip ayrıldı. Sahasındaki ilk maçta Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, ikinci maçında ise Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi.



- Muhtemel 11


Süper Lig'de son üç maça aynı kadroyla çıkan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'in, Antalyaspor karşısında savunmada bir değişiklik yapması bekleniyor.



Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş ile oynanan karşılaşmalarda aynı 11'i sahaya süren Hollandalı teknik adamın, Antalyaspor müsabakasında savunmanın sağında Sabri Sarıoğlu'nun yerine Luis Cavanda'ya görev vermesi öngörülüyor.



Galatasaray'ın muhtemel 11'i şöyle:



Fernando Muslera, Luis Cavanda, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Armindo Bruma, Eren Derdiyok.



- Gözler yine Eren Derdiyok'ta olacak


Galatasaray'ın Antalyaspor ile yapacağı maçta gözler, bu sezon sergilediği skorer performansla dikkati çeken Eren Derdiyok'ta olacak.



Süper Lig'de bu sezon çıktığı 5 maçta 5 kez rakip fileleri havalandıran Eren, Antalyaspor karşısında da takımının en önemli gol ayağı olmaya çalışacak.



Galatasaray'ın ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 yendiği maçın tek golüne imza atan Eren, 3-1 kazanılan Akhisar Belediyespor müsabakasında da rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Üçüncü haftada 1-1 beraberlikle tamamlanan Kayserispor müsabakasını boş geçen başarılı futbolcu, dördüncü haftada ise 2-0 galip tamamlanan Çaykur Rizespor maçının gollerini kaydetti.



Eren Derdiyok, 5. haftada deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları ve Vodafone Arena'da yapılan ilk derbi karşılaşmasının ilk golüne de imza atan isim oldu.



- Taraftarlardan yoğun ilgi


Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının yarın Türk Telekom Arena'da Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.



Karşılaşma için şu ana kadar yaklaşık 30 bin bilet satılırken, kombine kartı olanlarla birlikte yarın statta 40 bini aşkın taraftarın olması bekleniyor.



- Türk Telekom Arena'daki 6. gündüz maçı


Galatasaray, Türk Telekom Arena'da 6. kez bir Süper Lig maçını gündüz saatlerinde oynayacak. Sarı-kırmızılı takım, daha önce bu statta oynadığı 5 gündüz maçında 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.



Galatasaray ile Antalyaspor 51. randevuda


Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında karşılaşacak Galatasaray ile Antalyaspor 51. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım Süper Lig'de ise 41. kez bir birlerine rakip olacak.


Spor Toto Süper Lig'de 5 hafta sonunda 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak sadece 2 puan toplayan Antalyaspor, 6. haftada deplasmanda oynayacağıGalatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlılar ile sarı-kırmızılılar toplamda 51, Süper Lig'de ise 41. kez karşı karşıya gelecek.



Eto'o zorlu mücadelede forma giyecek


Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da attığı gollerle takımın sevgilisi olan dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto'o zorlu mücadelede forma giyebilecek. Samuel Eto'o, Başkan Ali Şafak Öztürk'ün katıldığı bir STK toplantısındaki açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yüzünden geçen hafta kadro dışı bırakılmıştı. Daha sonra yaptığı paylaşımlardan dolayı pişmanlık duyduğunu ve Galatasaray'a karşı forma giymek istediğini dile getiren 35 yaşındaki yıldız, yönetim kurulu ve Başkan Öztürk tarafından affedildi. Samuel Eto'o, geçen sezon Galatasaray ile İstanbul'da oynanan ve 3-3 berabere biten maçta 1 gol, 1 asist, Antalya'da oynanan ve kırmızı-beyazlıların 4-2 üstünlüğü ile sona eren maçta ise 2 gol, 1 asist yapma başarısı göstermişti. Eto'o, 2 maçta 3 gol, 2 asistlik bir performans ortaya koymuştu.



Galatasaray açık ara üstün


Bugüne kadar Galatasaray ile Antalyaspor 50 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlılar, geride kalan 50 maçta 8 galibiyet, 14 beraberlik ve 28 yenilgi aldı. İstanbul'da oynanan 24 maçta ise Antalyaspor 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 14 yenilgi elde etti. İki takım Spor Toto Süper Lig'de ise 40 kez karşılaştı. 40 mücadele sonunda Antalyaspor, 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 23 de yenilgi aldı.



En gollü maçta 8 gol


Kırmızı-beyazlılar ile sarı-kırmızılılar ilk kez 1981-1982 yılında Türkiye Kupası maçında karşı karşıya gelirken, mücadeleden sarı-kırmızılılar 1-0 üstün ayrılan taraf oldu. Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanan 50 maçta en çok golün atıldığı iki maç göze çarpıyor. 1986-1987 yılında Türkiye Kupası maçında oynanan ve 6-2 sarı-kırmızılıların üstünlüğü ile sona eren maç ile 1999-2000 yılında yine Türkiye Kupası maçında bu sefer Antalyaspor'un 5-3 galibiyetiyle biten maçlarda atılan toplam 8 gol iki takım arasında en gollü geçen mücadeleler oldu. İki takım arasında en farklı biten maç ise 1994-1995 yılında Süper Lig'de oynanan ve Galatasaray'ın 5-0 üstünlüğü ile sona eren müsabakaydı.



En fazla alınan skor 1-1, 2-0 ve 2-1


Antalyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçlarda en çok alınan skor ise 2-1, 2-0 ve 1-1'lik sonuçlar oldu. İki takım 50 maç sonunda 8 kez 2-1'lik skor elde etti. 7 kez de 1-1'lik sonuçlarla sahadan ayrılan iki takım, 6 kez ise 2-0 ve 1-0'lık sonuçlar elde etti. 5 maçta ise 3-1'lik sonuç elde eden Antalyaspor ve Galatasaray 4 kez 0-0'lık sonuçla sahadan ayrıldı. 3'kez 3-0'lık skor alan iki takım 2'şer kez 3-2 ve 4-0'lık sonuçları elde etti. Sarı-kırmızılılar ile kırmızı-beyazlılar, 1'er kez 2-2, 3-3, 4-2, 5-0, 5-3 ve 6-2'lik skorlarla sahadan ayrıldı.



Antalyaspor 50, Galatasaray 92 gol attı


Galatasaray ile Antalyaspor arasında 1981-1982 sezonundan bu sezona kadar oynanan 50 maç sonunda iki takım toplam 142 gol kaydetti. Antalyaspor rakibinin kalesine 50 gol atarken, Galatasaray ise 92 golle karşılık verdi.



Antalyaspor'da Sakıp Aytaç ve Atakan sakat


Antalyaspor'da zorlu mücadele öncesi sakatlığı bulunan Sakıp Aytaç ile Atakan, Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Yönetim tarafından affedilen ve takımla çalışmalara başlayan dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto'o ise Teknik Direktör Jose Morais'in görev vermesi halinde zorlu maçta sahadaki yerini alacak. Öte yandan Antalyaspor'da, Kardemir Karabükspor maçı öncesi kart cezalısı oyuncu bulunmuyor.


#Galatasaray
#Antalyaspor
#Spor Toto Süper Lig
#canlı maç izle
8 years ago