|

Galatasaray Fenerbahçe CANLI- Derbi canlı izle beIN Sports GS FB canlı

Galatasaray Fenerbahçe canlı izlemek için hemen tıkla. Derbi maçı beIN Sports kanalından canlı izlemek isteyen futbolseverler haberimizden faydalanabilirler. Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Derbi maçtan son gelişmeleri, canlı skor sayfasını ve beIN Sports canlı maç izleme ekranını haberimizden bulabilirsiniz.

Yeni Şafak
15:25 - 23/04/2017 Pazar
Güncelleme: 18:28 - 23/04/2017 Pazar
Diğer
​Galatasaray Fenerbahçe CANLI- Derbi canlı izle beIN Sports
​Galatasaray Fenerbahçe CANLI- Derbi canlı izle beIN Sports

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izlemek için hemen tıkla. Derbi maçını canlı yayınlayan beIN Sports kanalını izlemek için gereken bağlantıyı haberimizden görebilirsiniz. Şifreli olarak beIN Sports kanalından yayınlanacak Galatasaray Fenerbahçe maçını üye olarak canlı izleyebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 28. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Bu akşam TT Arena'da saat 19.00'da başlayacak Galatasaray Fenerbahçe derbisinden en güncel gelişmeleri, takımlardan son durumu, istatistikleri, ilk 11'leri ve canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz. İşte derbi maçta dair tüm detaylar.


Galatasaray derbide galibiyet peşinde-
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bu sezon sergilediği performansla zirve yarışında geride kalan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı-kırmızılı takım, kendisi gibi kötü bir dönem geçiren rakibini mağlup etmeye çalışacak.

Süper Lig'deki son maçında Medipol Başakşehir'e 4-0 mağlup olan Galatasaray 49 puanla dördüncü sırada yer alırken, Fenerbahçe ise 50 puanla üçüncü durumda bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, taraftar desteğiyle oynayacağı müsabakadan 3 puanla ayrılarak rakibinin önüne geçmeyi amaçlıyor. Galatasaray, sezonun ilk yarısında rakibiyle Kadıköy'de oynadığı maçı 2-0 kaybetmişti. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

- Sneijder ve De Jong dönüyor -
Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un son haftalarda tercih etmediği Hollandalı Wesley Sneijder ve Nigel de Jong'a derbi maçta görev vermesi bekleniyor. Hırvat teknik adamın, aynı şekilde son maçlarda oynatmadığı Sabri Sarıoğlu ile Medipol Başakşehir maçında yedek soyundurduğu Lukas Podolski'nin de derbide ilk 11'de yer alması öngörülüyor. Sarı-kırmızılı takımda uzun süreli sakatlığı bulunan Serdar Aziz dışında eksik bulunmuyor.

- 4 futbolcu ceza sınırında -
Galatasaray'da derbi öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımda Selçuk İnan, Nigel de Jong, Eren Derdiyok ve Josue Pesqueira yarın sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşerek, ligin 29. haftasındaki Bursaspor maçında forma giyemeyecek. Bu arada derbi için şu ana kadar yaklaşık 25 bin bilet satılırken, Türk Telekom Arena'da 17 bin civarında da kombine kart sahibi var.
Türk Telekom Arena'da 236 milyon avroluk derbi-
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Fenerbahçe'nin toplam piyasa değeri 236 milyon avroyu geçiyor.
Almanya'nın "Transfermarkt" internet sitesine göre, Türk Telekom Arena'daki derbi maça ev sahipliği yapacak Galatasaray, 100 milyon avroluk değere sahip. Konuk takım Fenerbahçe ise 136 milyon avroluk değerliyle rakibine karşı önemli bir üstünlük kurdu.

İki takım futbolcuları arasında piyasa değeri en yüksek futbolcu Galatasaray'ın deneyimli file bekçisi Fernando Muslera ön plana çıktı. Muslera, 14 milyon avroluk değeriyle iki takım oyuncuları arasındaki en pahalı oyuncu oldu.

Muslera'nın ardından, Fenerbahçe'nin İngiltere'nin Sunderland takımından kiraladığı Hollandalı Jeremain Lens, 12 milyon avroluk değeriyle en pahalı ikinci futbolcu olurken, bu oyuncuları 11,5 milyon avro ile sarı-lacivertlilerin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer takip etti.

- En pahalı yerli Mehmet Topal
İki takım futbolcuları arasında en değerli Türk oyuncu, Fenerbahçe'nin milli orta sahası Mehmet Topal.

Mehmet, 8,5 milyon avroluk değeriyle yerli futbolcular arasında ilk sırada bulunurken, deneyimli oyuncuyu yedişer milyon avro değerleriyle sarı-lacivertli ekipten Ozan Tufan ve Alper Potuk izledi.

Galatasaray'daki en pahalı yerli futbolcu olarak da Gençlerbirliği'nden devre arasında kadroya katılan stoper Ahmet Çalık, 5 milyon avroluk değeriyle ön plana çıktı.
- Galatasaray'ın en değerlisi Muslera
Galatasaray'da en pahalı futbolcu, 14 milyon avroluk değeriyle Uruguaylı kaleci Fernando Muslera oldu.

Muslera'yı 9 milyon avroluk değeriyle Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile 8 milyon avroluk değeriyle Portekizli genç oyuncu Armindo Bruma takip etti.

Sarı-kırmızılı ekipte futbolcular ve "Transfermarkt"a göre değerleri şöyle
- Fenerbahçe'de en pahalı oyuncu Lens
Fenerbahçe'de piyasa değeri en yüksek oyuncu Hollandalı Lens gösterildi.

Lens'in 12 milyon değerle listenin en üstünde yer aldığı sarı-lacivertlilerde Kjaer 11,5 milyon avro ile ikinci, Birleşik Arap Emirlikleri'nin El Ehli takımından kiralanan Moussa Sow 11 milyon avroluk değeriyle üçüncü sırada yer aldı.
Fenerbahçe taraftarı, 6 yıl sonra TT Arena’da-
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçta, Fenerbahçe taraftarı 6 yıl sonra TT Arena’da takımlarına destek verebilecek.Galatasaray deplasmanında 6 yıl aradan sonra boy gösterecek olan Fenerbahçe taraftarı, toplu olarak stada hareket edecek. Yarın saat 13.00’te Recep Peker Caddesi, Kızıltoprak ışıklar mevkiinden Yoğurtçu Parkı’na kadar araç trafiğine kapatılacak ve güvenlik noktaları kurulacak. Kurulacak olan güvenlik noktalarından, TT Arena’ya gidecek olan Fenerbahçe taraftarları geçerek Ülker Stadyumu Protokol Tribünü önünde hazır bulunacak. Bu noktada yapılacak olan bilet kontrolleri ve üst aramalarının ardından, kulüp tarafından organize edilen otobüslerle saat 15.00 itibariyle toplu olarak TT Arena’ya gidilecek.
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Canlı izle
#Derbi
#Spor Toto Süper Lig
#Canlı skor
#beIN Sports
#28. hafta
7 yıl önce