|

Galatasaray yönetimi mali ve idari açıdan ibra edildi-Galatasaray haber

Galatasaray Genel Kurulu toplantısında Dursun Özbek ile yönetim kurulu, idari ve mali yönden ibra edildi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Galatasaray Olağan Genel Kurul toplantısından son gelişmeleri ve detayları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:16 - 25/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 20:25 - 25/03/2017 Cumartesi
IHA
Galatasaray yönetimi mali ve idari açıdan ibra edildi
Galatasaray yönetimi mali ve idari açıdan ibra edildi

Galatasaray Genel Kurulu toplantısında Dursun Özbek ile yönetim kurulu, idari ve mali yönden ibra edildi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Galatasaray Olağan Genel Kurul toplantısında sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu idari ve mali yönden ibra edildi. Daha sonra teşekkür konuşması Dursun Özbek, “1 yılın ardından hesaplarımızı verdik. Bana gösterdiğiniz güvene teşekkür ediyorum" dedi.



Dursun Özbek: "Galatasaray'a zarar verecek imza atmadım" -

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Hiçbir zaman Galatasaray'a zarar verecek imza atmadım, konuşma yapmadım" dedi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Galatasaray Olağan Genel Kurul toplantısında 45 üyenin konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların Başkanı Dursun Özbek, “Çok güzel fikirler oldu. Güzel eleştiriler oldu. Hiçbirisinden alınmadım. Seçildiğim günden beri eleştiriler benim en değerli şeyler. Yönetimler bu eleştirileri dikkate aldığında başarılı olur. Bana ışık tuttunuz. Her şeyini Galatasaray'a borçluyum. Galatasaray ailem. Hala 22 ay önce beni 36. başkanı olarak seçmenizin gururunu taşıyorum. Her şeyimle Galatasaray'a hizmet etmek için çalıştım. Elbetteki hatalarım oldu. Hiçbir zaman Galatasaray'a zarar verecek imza ve konuşma yapmadım. Konuşan herkese teşekkür ediyorum. Önemli kararın arifesindeyiz. Kararınız ne olursa olsun sonsuz. Yapılan konuşmalardan baya ders aldım. Notlarımı aldım. Hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdemin ihracını reddettiler


Galatasaray mali genel kurulunda FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraçları oy çokluğuyla reddedildi.



Galatasaray Kulübü'nden ihracı kabul edilenler;

Zekeriya Öz


Şehabettin Harput


Hüseyin Avni Mutlu


İsmail Demiriz


Hazım Sesli



Ayrıntılar geliyor...


İşte Galatasaray'ın yeni projelerinin detayları - Galatasaray, Riva, Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue ve Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin detaylarını açıkladı. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda, kulübün Riva Projesi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue ve Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri hakkında bilgiler verildi.



Riva Projesi'nin özellikleri:

"İstanbul'un yeni çekim merkezi, çevreyle dost proje kendi elektriğini üreten site, tarım hobi bahçeleri, organik pazar, köy yaşantısı, bisiklet parkurları, trekking parkurları, kamp alanları, binicilik kulübü, Galatasaray okulları, yüzme havuzları ve spor tesisleri.”



Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue'nin özellikleri:

“365 gün faaliyette olan bir yaşam merkezi, 12 bin 750 kişi kapasiteli basketbol salonu, 15 bin kişi kapasiteli konser salonu, 29 bin 525 metrekare ticaret alanı, 6 bin 970 metrekare açık hava etkinlik alanı, 3 bin 750 metrekare inovasyon ve bilim merkezi, sergi alanları, minyatür spor sahaları, yaz spor okulları, indoor/outdoor survior parkuru ve eğitim akvaryumları.”



Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin detayları:

“TT Arena'ya Stada 8 dakika mesafede, Florya'nın iki katı büyüklükte, 49 yıllığına Galatasaray'ın, 6 adet nizami çim saha, kamp binası, ofisler, akademi binası, GSStore, GSTV stüdyosu ve medya merkezi.”




#Galatasaray
#Dursun Özbek
#Galatasaray Olağan Genel Kurul toplantısı
#İbra
7 yıl önce