|

Galatasaray'da Sabri 'Reis' ile yollar ayrılıyor

Galatasaray'da Reis lakabıyla bilinen Sabri Sarıoğlu'yla yolların ayrılacağı açıklandı. Galatasaray'da altyapıdan yetişerek 16 yıldır sarı-kırmızılı formayı terleten Sabri Sarıoğlu'yla yeni sezonda sözleşme yenilememe kararı alındı.

Yeni Şafak
17:03 - 13/06/2017 Salı
Güncelleme: 17:13 - 13/06/2017 Salı
IHA
Galatasaray'da Sabri 'Reis' ile yollar ayrılıyor
Galatasaray'da Sabri 'Reis' ile yollar ayrılıyor

Galatasaray, tecrübeli savunma oyuncusu Sabri Sarıoğlu ile sözleşme uzatmama kararı aldı. Galatasaray’ın, altyapısından yetişen ve 16 yıldır sarı-kırmızılı formayı terleten deneyimli oyuncu Sabri Sarıoğlu ile yola devam etmeyeceği öğrenildi. Kulübün, bu yöndeki kararını Sabri’ye de bildirdiği belirtildi. Sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı formayla 466 maça çıkarak, 6 şampiyonluk 23 gol 51 asist ve 15 kupa görmüştü.

Galatasaray'ın teklifi Juanfran'ın başını döndürdü
Fanatik'in haberine göre, Sağ bek konusunda rotasını İspanya’ya çeviren
Galatasaray
’da Juanfran transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Deportivo’nun 28 yaşındaki sağ beki, La Liga’da yıllık yaklaşık 200 bin Euro gibi cüzi bir ücrete forma giyerken, Sarı-Kırmızılılar’ın teklifi sonrası hiç düşünmeden yeşil ışık yaktı. Cim Bom’un İspanyol futbolcuya senelik 1 milyon Euro önerdiği belirtilirken, Juanfran gelmesi halinde 5 katı fazla maaş kazanacak.Geçen sezon 34 maça çıkan ve 5 sezondur ligde 30 maçın altına hiç düşmeyen 1.80 boyundaki başarılı sağ bek, özellikle hücum gücüyle dikkat çekiyor. Geçen yıl 6 asist yapan Juanfran için Deportivo’nun 5 milyon Euro gibi bonservis fiyatı belirlediği öğrenildi. Galatasaray, La Liga ekibiyle dirsek temasında.
Galatasaray Divan Kurulu toplanıyor

Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun haziran ayı olağan toplantısı yarın yapılacak. Gayrettepe Dedeman Otel'de yapılacak toplantı, saat 13.30'da başlayacak. Toplantıda Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, son bir aylık dönemdeki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunacak. Divan Kurulunda, amatör şubelerin 2016-2017 sezonundaki durumu ve geleceğiyle ilgili sunumun ardından bu konuda görüşmeler yapılacak.

#Galatasaray
#Sabri Sarıoğlu
#Reis
#Sözleşme
#Transfer
#Süper Lig
7 yıl önce