|

Gazete kolay tüm gazeteler

Gazete, tüm dünyadaki yaşanan olayları evlerimize kadar getiren, en önemli haberleşme araçlarından birisidir.

Yeni Şafak
11:31 - 27/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:28 - 27/10/2016 Perşembe
Diğer

Fakat son yıllarda, teknolojinin giderek hayatımızın her alanına yayılması ile birlikte artık

internet ortamına taşındılar. Böylece haberlere artık yaşandığı an ulaşabiliyoruz.



Gazete okumak, hem günceli takip etmemiz açısından hem de kendimizi geliştirebilmemiz açısından hayatımızda önemli bir yer tutmaktadır. Bu nedenledir ki internet gazeteciliği oldukça rağbet gören bir sektör konumuna geldi.



Bu sektöre baktığımız zaman, internet gazetelerinde yerel haberlere erişmekle ilgili problemler yaşıyoruz. Ayrıca haber sitelerinde aynı anda farklı görüşlere erişmek de zor oluyor. Tüm bu problemlerimizin çözümü ise gazetekolay ile artık çok kolay.



Gazete okunma oranının azalmasının bir başka nedeni olarak da gazetelerin de artık belirli bir kimliği ve belirli bakış açıları olduğunu söyleyebiliriz. Bu çerçevede bakıldığında, tek bir haberkaynağında genelde aynı düşüncede ve bakış açısındaki yazarlar bir araya geldiğinden, objektiflik de azalabilmektedir. Fakat Gazetekolay sayesinde çok farklı bakış açılarındaki basın yayınlarına erişim olduğundan dolayı aynı haberi, farklı bir bakış açısı farklı bir başlık ve farklı bir üslup ile okuyarak olaya daha da hakim olabilmekteyiz. Bu açıdan Gazetekolay, günceli takip edenlere bir nebze de olsa objektiflik katmaktadır.



Nedir Gazete kolay ?



Gazetekolay, 2014 yılından beri faaliyetini sürdürmekte olan, okuyuculara internetin bilgi kirliliğinden arındırılarak saf gazete haberlerini okuma imkanı sunan, ayrıca farklı kategoriler altında istenilen haberin kolayca bulunmasını sağlayan ve video bölümü sayesinde farklı kaynakların haber videolarına da ulaşım sağlayan bir platformdur. Oyun haberlerinde geçen oyunlara ulaşmak için

adresine göz atabilirsiniz.



Gazetekolay platformunun amacı, okuyuculara tüm yerel ve ulusal haberleri kolay yoldan ve hızlı bir şekilde eriştirebilmektir. Bu sayede artık okuyucular gazetekolay'a girdikleri an var olan yerel ve ulusal gazetelere ve manşetlere kolayca ulaşıyorlar. Üstelik bu platform tamamen ücretsiz bir şekilde sunuluyor okuyuculara.



Gazetekolay kullanmaya başladıktan sonra kesinlikle diğer haber sitelerine girmeye ihtiyaç duymayacaksınız. Çünkü tek bir site üzerinden aradığınız tüm yerel ve ulusal haberlere erişebileceksiniz. Üstelik bu platformda, özlediğiniz o gazete sayfalarına da kavuşacaksınız. Çünkü gazetekolayda günlük gazeteler de internet ortamına aktarılmış şekilde sunuluyor.



Bu platformu kurarken, okuyucuların eski usül gazete formatındab kopmamasını fakat aynı zamanda her gazeteye aynı anda erişebilmesini amaçladık.



Gazetekolay'ın Farkı



·Gazetekolay'da yerel ve ulusal haberlere aynı anda erişebileceksiniz.



·Klasik gazete okuma keyfinizi gazetekolay sizden almayarak, o keyfe devam etmenizi sağlıyor.



·Haber kaynaklarından alınan haber videoları da yine farklı kaynaklardan aynı haberi farklı bakış açıları ile işlendiğinden dolayı objektiflik katan başka bir unsurdur. Aynı zamanda günceli yakından takip eden okuyucuların, haberleri izleyerek daha iyi bir şekilde olayı öğrenmelerini de sağlamaktadır.



·Gazetekolay'da farklı başlıklar altında da haberleri inceleyerek, ilginize göre olan haberleri kolayca okuyabileceksiniz.



·Gazetekolay'da yerel ve ulusal çoğu olmak üzere günlük gazete manşetleri okuyabilirsiniz



·Gazetekolay'da kategorize edilmiş haber köşelerinden ilginizi çekenlere kolayca ulaşabilirsiniz.



·Gazetekolay'da yabancı basın kaynaklarına ulaşarak, dünya ile bağlantınızı en hızlı yoldan sağlayabilirsiniz.



Gazetekolay'ın diğer haber sitelerinden ayıran pek çok özelliğinden sadece birkaç tanesini sizlerle paylaştık. Eğer sizde gündemi yakından takip etmek isteyen fakat bunu farklı kaynaklardan ve farklı bakış açıları ile okumak ama aynı zamanda kolayca ulaşım sağlamak istiyorsanız, Gazetekolay'ı rahatça kullanabilirsiniz.






#gazete
#oyun
#oku
7 yıl önce