|

Gaziantep Fenerbahçe maçı kaç kaç? FB GZNTP canlı takip!

FB GZNTP maçı kaç kaç bitti? sorusu maç süresince taraftarlarca merak ediliyor. Fenerbahçe Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Gaziantep Fenerbahçe maçını canlı izleme imkanı bulamayanlar, maçın önemli pozisyonlarını anbean yenisafak.com spor sayfasından canlı takip edebilirler. İşte FB GZNTP canlı anlatımı ve canlı skoru...

Yeni Şafak
17:29 - 26/02/2017 воскресенье
Güncelleme: 17:41 - 26/02/2017 воскресенье
IHA
Gaziantep Fenerbahçe maçı kaç kaç? sorusunun yanıtı haberimizde.
Gaziantep Fenerbahçe maçı kaç kaç? sorusunun yanıtı haberimizde.

FB GZNTP maçı kaç kaç? Gaziantep Fenerbahçe maçı canlı takip et! UEFA Avrupa Liginden elenen Fenerbahçe, Lig'de şampiyonluk yarışından kopmamak için mücadele ediyor. Kritik bir maça çıkacak Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında puan kaybetmesi durumunda şampiyonluk yarışında zor günler yaşayacak. Fenerbahçe, Gaziantepspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 22. hafta maçının hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.



Gaziantep Fenerbahçe maçı canlı takip et!







Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetimindeki çalışma, saat 14:00da başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan çalışma, dar alanda yapılan pas organizasyonları ile devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da noktalandı. Bu antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fehenbahçe, özel uçakla Gaziantepe gitti



Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Gaziantepspor karşılaşmak için kente gelen Fenerbahçe'ye sarı-lacivertli taraftarlar tepki gösterdi. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantep Arena Stadı'nda yarın Gaziantepspor'a ile mücadele edecek Fenerbahçe, uçakla şehre geldi. Gaziantep Havalimanı'na gelen Fenerbahçe kafilesini burada çok sayıda Fenerbahçe taraftarı karşıladı. Havalimanından çıkan futbolculara, taraftarlar, "Burası babanızın çiftliği değil. Bu formanın hakkını verin. İstila değil istifa edin" sloganları ile tepki gösterdi. Taraftarlar, "Yönetim istifa" sloganları ile de kulüp yöneticilerine tepki gösterdi.


Futbolcuların tepki nedeniyle moralinin bozuk olduğu görüldü. Bazı taraftarlar futbolcular Volkan Şen, Sow, Lens'e sevgi gösterisinde bulunarak fotoğraf çektirdi. Takım otobüsüne binen kafile, kalacakları otele doğru yola çıktı.



Fenerbahçe'ye yoğun güvenlik önlemi


Gaziantepspor maçı için Gaziantep'e gelen Fenerbahçe kafilesi, yoğun güvenlik önlemleri altında kalacağı otele geçti.


Yarın oynanacak Gaziantepspor Fenerbahçe maçı için Gaziantep'e gelen Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, Gaziantep Havalimanı'ndan kalacağı otele yoğun güvenlik önlemleri altında geldi. Takım otobüsüne iki polis eskortu ve motorize polis ekipleri eşlik etti. Havalimanında taraftarların tepki gösterdiği takımın kalacağı otel çevresinde geniş güvenlik tedbirleri alındı.


Polisler, otele kimseyi yaklaştırmadı.



Antep gol bile yemedi


Bir an önce küme düşme hattından uzaklaşmaya çalışan ve teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde çıkışa geçen Gaziantep, ligde çıktığı son 2 maçtan 4 puanla ayrıldı, hiç gol yemedi. En son 19. haftada Trabzonspor'a deplasmanda 4-0 mağlup olan Antep, ardından iç sahada Adanaspor'u 1-0'lık skorla geçerken, geçen hafta İstanbul'da Başakşehir ile golsüz berabere kaldı. Bu sezon ligde aldığı 4 galibiyeti de taraftarı önünde elde eden Kırmızı-Siyahlılar, güçlü rakibinden de puan ya da puanlar alıp, ligin dibinden kurtulma mücadelesini sürdürmek istiyor.



MUHTEMEL 11'LER;


GAZİANTEPSPOR:

Victor


Elyasa


Reis


Pedroso


Barış


Ben Hatira


Sefa


Fatau


Marcinho


Kisliak


Ghilas


T.D.: Bülent Uygun


FENERBAHÇE:

Fabiano


Wiel


Skrtel


M.Topal


İsmail


Ozan


Josef


Lens


Volkan


Sow


Fernandao


T.D.: Dick Advocaat


Volkan Demirel, sakat


Fenerbahçe, Gaziantepspor maçında deneyimli file bekçisi Volkan Demirel'den yararlanamayacak. UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında Krasnodar ile yapılan maçta sakatlanan sarı-lacivertli takımın kaptanı, yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kalacak. Sağ bacak üst arka adalesinde bulunan kas grubunda üçüncü derecede yırtık tespit edilen Volkan, Gaziantepspor müsabakasında forma giyemeyecek.



En farklı skorlu galibiyetler


Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasındaki randevular genelde gollü maçlara sahne oluyor. Fenerbahçe, rakibi karşısındaki en farklı skorlu galibiyetlerini, 2007-2008 ve 2014-2015'te Gaziantep'teki maçlarda 5-0, tarihe geçen 1991-1992 sezonunda 8-4, 1981-1982 ve 2003-2004'te 5-1, 1998-1999 sezonunda da 4-0'lık skorlarla aldı. Gaziantepspor ise Fenerbahçe önünde en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 sezonunda 5-1'lik sonuçla elde etti.



Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında ligde yapılan son 10 maçta alınan sonuçlar şöyle:



Sezon Maç Sonuç


2011-2012 Fenerbahçe-Gaziantepspor 3 - 1



2012-2013 Fenerbahçe-Gaziantepspor 3 - 0


Gaziantepspor-Fenerbahçe 1 - 2


2013-2014 Fenerbahçe-Gaziantepspor 3 - 1


Gaziantepspor-Fenerbahçe 0 - 3


2014-2015 Fenerbahçe-Gaziantepspor 1 - 0


Gaziantepspor-Fenerbahçe 0 - 5


2015-2016 Gaziantepspor-Fenerbahçe 2 - 2


Fenerbahçe-Gaziantepspor 3 - 0


2016-2017 Fenerbahçe-Gaziantepspor 2 - 1





#Gaziantep
#Fenerbahçe
#Süper Lig
7 лет назад