|

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı ne zaman, maç saat kaçta?

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda gibi merak edilen soruların yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Bu mücadele öncesinde takımlardan son gelişmeleri, maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını buradan öğrenebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:40 - 27/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:47 - 27/10/2016 Perşembe
AA
Gençlerbirliği Beşiktaş maçı ne zaman, maç saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 9. haftasında Gençlerbirliği ile Beşiktaş karşılaşacak. Bu önemli mücadele 28 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'da başlayacak. Hakem Alper Ulusoy'un yöneteceği

Gençlerbirliği Beşiktaş

maçı Lig Tv kanalından şifreli olarak yayınlanıyor. İşte karşılaşma öncesi son gelişmeler.



Beşiktaş'ta Gençlerbirliği maçı hazırlıkları tamamlandı


Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı.



Kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, pas, 5'e 2 top kapma, dar alandaki çalışmalar ve taktik uygulamaların ardından çift kale maçla sona erdiği belirtildi.



Açıklamada, siyah-beyazlı ekibin Gençlerbirliği maçı öncesindeki son antrenmanına, sakatlığı bulunan Caner Erkin'in katılmadığı, Gökhan İnler'in ise bireysel çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.



"Beşiktaş'ı puansız yollama niyetindeyiz"


Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın başkentte konuk edecekleri Beşiktaş'ı puansız göndermek istediklerini söyledi.



İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı-siyahlı takımın ligde oynadığı son iki maçın ikinci yarılarında iyi performans sergilediğine dikkati çekti.



Başkent ekibinin bu maçlarda iyi oynamasına karşın istediği puanları hanesine yazdıramadığını belirten Cavcav, "Bu hafta da, ligin önemli takımlarından biri olan, son şampiyon Beşiktaş'ı ağırlayacağız. Zor bir maç olacak ama biz takımımıza güveniyoruz. Son maçlarda ikinci yarılarda gösterdiğimiz mücadeleyi ve futbolu maçın tamamına yayarak Beşiktaş'ı puansız yollama niyetindeyiz." ifadelerini kullandı.



Beşiktaş'ın sadece Süper Lig'in değil, Avrupa'nın sayılı takımlarından biri olma yolunda ilerlediğini dile getiren Cavcav, "Beşiktaş'ın Şampiyonlar Lig'inde oynadığı Napoli maçındaki futbolu tüm Türkiye gibi beni de gururlandırdı ve mutlu etti. Ben yine iddia ediyorum, biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, Napoli'yi yenen Beşiktaş'ı bu hafta Ankara'da yeneriz." diye konuştu.



Gençlerbirliği'nin son haftalarda hakem hataları nedeniyle mağdur olduğunu savunan Cavcav, "Hakemlerimiz gördüklerini çalarsa, başta Beşiktaş olmak üzere ligde her takımı yenecek güçteyiz." değerlendirmesinde bulundu.





#Beşiktaş
#Gençlerbirliği
#Spor Toto Süper Lig
#Maç saat kaçta
#Maç ne zaman
#Maç hangi kanalda
#9. hafta
7 yıl önce