|

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. haftasında Fenerbahçe Ankara deplasmanında Gençerbirliği ile karşılaşacak. Bu mücadelenin hangi kanalda ve saat kaçta olduğu bilgilerini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte maç öncesi son gelişmeler.

Yeni Şafak
20:20 - 18/01/2017 الأربعاء
Diğer

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. haftasında Gençlerbirliği evinde Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Zorlu mücadele 18 Ocak çarşamba akşamı saat 20.00'da başlayacak. Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı A2 TV kanalından canlı olarak yayınlanacak. İşte karşılaşma hakkında bilgiler.



Gençlerbirliği Fenerbahçe


Fenerbahçe, kupada başkent deplasmanında


Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.



C Grubu'nda yaptığı 4 maçta 2 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 7 puan toplayan sarı-lacivertli takım, lider Gençlerbirliği'nin 5 puan ardından ikinci sırada yer aldı.



Fenerbahçe, yarınki müsabakadan galibiyetle dönmesi durumunda Amed Sportif Faaliyetler-Menemen Belediyespor maçının sonucunu beklemeden gruptan çıkmayı garantileyecek.



Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak maç 20.00'de başlayacak. Müsabakada hakem Ümit Öztürk düdük çalacak.



- Puan durumu


Fenerbahçe'nin yer aldığı C Grubu'nda aldığı sonuçlar ve oluşan puan durumu şöyle:



Fenerbahçe-Gençlerbirliği: 1-2



Amed Sportif Faaliyetler-Fenerbahçe: 1-1



Menemen Belediyespor-Fenerbahçe: 0-1



Fenerbahçe-Menemen Belediyespor: 6-0



Takım O G B M A Y Av. P



1. Gençlerbirliği 4 4 0 0 16 1 15 12



2. Fenerbahçe 4 2 1 1 9 3 6 7



3. Menemen Belediyespor 4 1 0 3 2 11 -9 3



4. Amed Sportif Faaliyetler 4 0 1 3 2 14 -12 1



Gençlerbirliği'nin kupadaki konuğu Fenerbahçe


Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda son 16 turuna yükselmeyi garantileyen Gençlerbirliği, 5. hafta maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek.



Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, hakem Ümit Öztürk düdük çalacak.



Spor Toto Süper Lig'de ikinci bölümün ilk maçında Kasımpaşa'ya deplasmanda 3-0 yenilen Gençlerbirliği, kupada moral bulmaya çalışacak.



Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda 4'te 4 yapan Gençlerbirliği, 12 puanla lider durumda bulunuyor. Fenerbahçe ise 7 puanla 3. sırada yer alıyor. Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen başkent ekibi, Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı maçı 2-1 kazanmıştı.



C Grubu'ndaki diğer maçta ise yarın saat 12.00'de Amed Sportif Faaliyetler ile Menemen Belediyespor, Diyarbakır'da karşı karşıya gelecek.



Gençlerbirliği, Fenerbahçe maçına hazır

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak Gençlerbirliği, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı.



Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, daha sonra koordinasyon çalışmasına geçti. Yaklaşık 1 saat süren antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.



Yeni transferler Bady ve Umut Sözen de çalışmada yer aldı. Tedavilerine devam edilen Owusu ve Selçuk Şahin ise antrenmana katılmadı.



#Gençlerbirliği
#Fenerbahçe
#Ziraat Türkiye Kupası
#C Grubu
#Maç hangi kanalda
#maç saati
٪d سنوات قبل