|

Gençlerbirliği Fenerbahçe ÖZET - Geniş maç özeti ve goller

Gençlerbirliği Fenerbahçe maç özeti ve golleri izlemek isteyenler haberimize bakabilirler. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. haftasında Gençlerbirliği evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1'lik sarı-lacivertlilerin üstünlüğü ile tamamlandı. Bu mücadelenin geniş özetini, gollerini ve maçtan önemli dakikaları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
21:06 - 18/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 21:17 - 18/01/2017 Çarşamba
AA

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı özeti ve golleri izleme sayfasını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Gençlerbirliği bu akşam evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelenin ilk yarısı konuk ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısından gelişmeleri, maç özetini, gollerini ve notları haberimizden görebilirsiniz.



mek için tıkla





Maçtan notlar


Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Fenerbahçe, yedek oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahaya çıktı.



Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Spor Toto Süper Lig'de son oynanan Adanaspor karşılaşmasının ilk 11'inde yer alan isimlerden sadece Ozan Tufan ve Aatıf Chahechouhe'ya kupa maçında yer verdi.



Sarı-lacivert ekipte, Ozan Tufan ile Chahechouhe'nin yanı sıra Fabiano, Salih Uçan, Karavaiev, Stoch, Savaş Polat, İsmail Köybaşı, Kadir Kaan Özdemir, Yiğithan Güveli ve Caner Koca da Gençlerbirliği maçında ilk 11'de sahaya çıktı.



Öte yandan Fenerbahçe ile Gençlerbirliği'ni karşı karşıya getiren Ziraat Türkiye Kupası maçında, sarı-lacivertli taraftarlar statta kendilerine ayrılan bölümü büyük oranda doldururken, Gençlerbirliği taraftarları ise maça fazla ilgi göstermedi.





MAÇTAN DAKİKALAR


Ziraat Türkiye Kupası C Gurubu 5. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısı sarı-lacivertli takımın 2-1'ik üstünlüğü ile sonuçlandı.



İlk yarıdan dakikalar


15. dakikada kaleyi cepheden gören bir noktadan İsmail Köybaşı'nın kullandığı serbest vuruşta kaleci Hopf topu kontrol etti.


24. dakikada sol kanttan kazandığı topla korner çizgisine inen Stoch'un ortasında ceza sahası içinde topa iyi yükselen Karavaiev, meşin yuvarlağı filelere yolladı. 1-0


26. dakikada sağ kanattan rakip ceza sahasına giren Aydın'a İsmail Köybaşı'nın arkadan müdahalede bulunması üzerine maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. İsmail Köybaşı ise kırmızı kartla oyundan atıldı.


29. dakikada penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Serdar Gürler topu ağlara gönderdi. 1-1


33. dakikada sağ kanattan etkili bir orta yapan Aydın'ın kale sahasına gönderdiği topa son anda müdahale eden Yiğithan, meşin yuvarlağı kornere gönderdi.


43. dakikada Stoch'un kullandığı serbest vuruşta kaleci Hopf'tan dönen topla buluşan Caner Koca meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-1



Stat: 19 Mayıs


Hakemler: Ümit Öztürk xx, Kerem Ersoy xx, Osman Gökhan Bilir xx


Gençlebirliği: Hopf xx, Ahmet Oğuz xx, Ante Kulisic xx, Luccas Claro x, Halil İbrahim x, Issah x, Khalili xx, Ring xx, Scekic x, Aydın xx, Serdar Gürler xx


Yedekler: Nihat Şahin, Uğur Çiftçi, Ferhat Görgülü, Vedat Muriç, Milinkovic, Matei


Teknik Direktör: Ümit Özat


Fenerbahçe: Fabiano xx, Savaş xx, Kadir xx, Yiğithan xx, İsmail x, Ozan xx, Salih x, Karavaiev xxx, Caner xx, Aatif Chahechoue xx, Stoch xx


Yedekler: Ertuğrul Taşkıran, Alper Potuk, Samed Karakoç, Erdi Can Şehit


Teknik Direktör: Dirk Advocaat


Goller: Karavaiev (dk. 24), Caner Koca (dk. 43) (Fenerbahçe), Serdar Gürler (dk. 29 pen.) (Gençlerbirliği)


Kırmızı Kart: İsmail Köybaşı (dk. 28) (Fenerbahçe)


Sarı kart: Scekic (Gençlerbirliği)





#Fenerbahçe
#Gençlerbirliği
#Ziraat Türkiye Kupası
#Maç özeti
#Maç golleri
#özet
#C Grubu
7 yıl önce